Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fido best team Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7795
fido best team luptatorii
523-2016 Tactiek 5
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
30.6 gemiddelde waardering 46.9
average Schieten good
average Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Ciripoi probeert naar een medespeler te passen. Dodos rent richting de bal. Babalioutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaneiro rent richting de bal. Pantaneiro schiet op doel. Amariei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mambretti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciripoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko verovert de bal door een tackle van achteren. Smółko geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 0:1

6e minuut.
Smółko passt de bal met de wreef. Mambretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambretti speelt de bal door. do Santos rent richting de bal. do Santos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Doeltrap. Amariei trapt de bal weg. Ghislieri kopt de bal weg. Babalioutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalioutas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Holprig neemt de hoekschop. do Santos springt en kopt de bal. Paal! Klungelig pakt Muntenuş de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 0:2

11e minuut.
Daar is Pantaneiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florescu geeft de bal voor. Stawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Varlan rent richting de bal. Varlan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Mahjoub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ghislieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghislieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. do Santos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

23e minuut.
Smółko rent richting de bal. Mambretti rent richting de bal. Mambretti probeert naar een medespeler te passen. Ghislieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghislieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ciripoi is nu in balbezit. Ciripoi geeft de bal voor. Varlan rent richting de bal. Varlan schiet op doel. Metea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:2

33e minuut.
Smółko geeft een hoge lob. Pantaneiro is nu in balbezit. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas schiet op doel. Amariei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:3

36e minuut.
do Santos is nu in balbezit. do Santos passt de bal met de wreef. Florescu rent richting de bal. Pantaneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pantaneiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ghislieri probeert naar een medespeler te passen. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos passt de bal met de wreef. do Santos is nu in balbezit. do Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:4

44e minuut.
Pantaneiro is nu in balbezit. Pantaneiro speelt de bal door. Babalioutas bereikt de bal nog maar net als eerste. Babalioutas haalt uit met een fantastische trap. Amariei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 71%, luptatorii 29%.
fido best team - luptatorii 1:5

48e minuut.
Mambretti controleert de bal met de borst. Mambretti passt de bal in één keer door. do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos draait met de bal, schiet en ... Amariei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:6

49e minuut.
Cârlescu heeft problemen om de bal te vangen. Pantaneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pantaneiro geeft de bal voor. Babalioutas rent richting de bal. Babalioutas haalt uit met een fantastische trap. Amariei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. do Santos rent richting de bal. do Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:7

54e minuut.
Babalioutas rent richting de bal. do Santos rent richting de bal. do Santos passt de bal met de wreef. Pantaneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaneiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Eftene komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Varlan kopt de bal weg. Smółko geeft de bal voor. do Santos is nu in balbezit. do Santos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:8

61e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghislieri verovert de bal door een tackle van achteren. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas schiet op doel. Velicu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Mambretti kopt de bal weg. Daar is Ciobotaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. do Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. do Santos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:9

63e minuut.
Dumitru komt het veld opgelopen.

67e minuut.
do Santos is nu in balbezit. do Santos haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Dodos de bal. Lobonţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lobonţ probeert de bal aan de voet te houden. Eftene kopt de bal weg. do Santos rent richting de bal. do Santos schiet op doel. Amariei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:10

76e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Dumitru probeert naar een medespeler te passen. do Santos rent richting de bal. do Santos heeft problemen om de bal te vangen. do Santos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Ciobotaru neemt vlug de vrije trap. Eftene kopt de bal weg. Mambretti rent richting de bal. do Santos is nu in balbezit. do Santos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Babalioutas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babalioutas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:11

79e minuut.
Florescu probeert naar een medespeler te passen. Petrache rent richting de bal. do Santos onderschept slim de pass. do Santos draait met de bal, schiet en ... Amariei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - luptatorii 1:12

81e minuut.
Mambretti met een sublieme pass. Pantaneiro heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantaneiro onderschept slim de pass. Pantaneiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Doeltrap. Lazzarini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 72%, luptatorii 28%.
fido best team - luptatorii 1:12