Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Geoświry FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1760
Geoświry FC AMC Balmha
Taktyczka Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 0
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 25.9
solide Schieten slecht
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Turina onderschept slim de pass. Turina met een sublieme pass. Płoszaj probeert naar een medespeler te passen. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - AMC Balmha 1:0

9e minuut.
Płoszaj passt de bal met de wreef. Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh verovert de bal door een tackle van achteren. Phúc Thịnh draait met de bal, schiet en ... Tickle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - AMC Balmha 2:0

13e minuut.
Phúc Thịnh probeert naar een medespeler te passen. Nietupski rent richting de bal. Nietupski passt de bal in één keer door. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rio is nu in balbezit. Rio geeft een lange en hoge pass. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz geeft een lange en hoge pass. Phúc Thịnh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - AMC Balmha 3:0

17e minuut.
Giejsztorewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz geeft een lange en hoge pass. Phúc Thịnh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Tickle bokst de bal weg.

20e minuut.
Daar is Giejsztorewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl passt de bal zonder na te denken. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Płoszaj geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Perch de bal onder controle te krijgen. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski draait met de bal, schiet en ... Tickle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - AMC Balmha 4:0

25e minuut.
Bellingham geeft een lange en hoge pass. Piwko met een sublieme pass. Rosendahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendahl geeft een hoge lob. Phúc Thịnh heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

26e minuut.
Seivittaro is nu in balbezit. Seivittaro geeft een lange en hoge pass. Daar is Phúc Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - AMC Balmha 5:0

31e minuut.
Płoszaj met de inworp. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh geeft de bal voor. Nietupski krijgt zijn hoofd ertegen. Tickle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 28%, AMC Balmha 72%.
Geoświry FC - AMC Balmha 5:0

49e minuut.
Przybylski speelt de bal door. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Płoszaj geeft een hoge lob. Daar is Nietupski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - AMC Balmha 6:0

52e minuut.
Turina probeert naar een medespeler te passen. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh passt de bal met de wreef. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Phúc Thịnh probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

62e minuut.
Bellingham met de inworp. Vance rent richting de bal. Giejsztorewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giejsztorewicz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski passt de bal in één keer door. Boyd probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Phúc Thịnh rent richting de bal. Phúc Thịnh draait met de bal, schiet en ... Tickle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Proenza komt het veld opgelopen. Vale komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl met een sublieme pass. Nietupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietupski haalt uit met een fantastische trap. Tickle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - AMC Balmha 7:0

80e minuut.
Nietupski rent richting de bal. Nietupski passt de bal in één keer door. Rosendahl met een sublieme pass. Phúc Thịnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nietupski rent richting de bal. Nietupski passt de bal met de wreef. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Phúc Thịnh schiet op doel. Tickle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geoświry FC - AMC Balmha 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geoświry FC 23%, AMC Balmha 77%.
Geoświry FC - AMC Balmha 8:0