Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 2101 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2366
2101 Alacalı Fc
A Tactiek 442
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 18.2
outstanding Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cebula onderschept slim de pass. Klungelig pakt Świerczok de bal. Świerczok passt de bal in één keer door. Atakol rent richting de bal. Atakol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Duffie met een sublieme pass. Atakol rent richting de bal. Atakol met een sublieme pass. Barczak rent richting de bal. Barczak draait met de bal, schiet en ... Fincan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Kıratlı geeft de bal voor. Inworp. Kornai met een snelle inworp. Atakol is nu in balbezit. Atakol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Świerczok is nu in balbezit. Świerczok passt de bal in één keer door. Atakol heeft problemen om de bal te vangen. Atakol schiet op doel. Fincan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 1:0

15e minuut.
Duffie rent richting de bal. Duffie speelt de bal door. Barczak rent richting de bal. Barczak schiet op doel. Kulbilge probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Inworp. Deblekeli met een snelle inworp. Jodaitis rent richting de bal. Göğebakan verovert de bal door een tackle van achteren. Göğebakan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
2101 - Alacalı Fc 1:1

24e minuut.
Atakol rent richting de bal. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczak schiet op doel. Fincan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Funda is nu in balbezit. Funda passt de bal zonder na te denken. Yakışmaz rent richting de bal. Świerczok verovert de bal door een tackle van achteren. Świerczok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Funda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Funda speelt de bal door. Kornai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Atakol de bal. Atakol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barczak krijgt zijn hoofd ertegen. Fincan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 2:1

31e minuut.
Deblekeli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Funda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak haalt uit met een fantastische trap. Fincan bokst de bal weg.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Funda neemt de hoekschop. Świerczok heeft problemen om de bal te vangen. Barczak rent richting de bal. Barczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Kulbilge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kulbilge ... Strafschop! Kulbilge is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Barczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Świerczok neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 3:1

39e minuut.
Anđelinović probeert naar een medespeler te passen. Atakol is nu in balbezit. Atakol passt de bal in één keer door. Barczak is nu in balbezit. Barczak haalt uit met een fantastische trap. Fincan bokst de bal weg. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Dąbiewicz geeft een lange en hoge pass. Świerczok kopt de bal weg. Daar is Kıratlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczak rent richting de bal. Barczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Fincan trapt de bal weg. Cebula is nu in balbezit. Cebula geeft de bal voor. Barczak heeft problemen om de bal te vangen. Barczak haalt uit met een fantastische trap. Fincan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2101 17%, Alacalı Fc 83%.
2101 - Alacalı Fc 4:1

46e minuut.
Daar is Korkut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atakol is nu in balbezit. Atakol probeert naar een medespeler te passen. Barczak is nu in balbezit. Barczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 5:1

48e minuut.
Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok met een sublieme pass. Barczak rent richting de bal. Barczak draait met de bal, schiet en ... Fincan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 6:1

50e minuut.
Jodaitis probeert naar een medespeler te passen. Świerczok probeert naar een medespeler te passen. Atakol is nu in balbezit. Barczak rent richting de bal. Barczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Deblekeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok onderschept slim de pass. Świerczok geeft een lange en hoge pass. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 7:1

58e minuut.
Jodaitis geeft een hoge lob. Barczak rent richting de bal. Barczak speelt de bal door. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 8:1

59e minuut.
Korkut passt de bal in één keer door. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai met een sublieme pass. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Kıratlı rent richting de bal. Atakol onderschept slim de pass. Atakol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 9:1

71e minuut.
Kıratlı geeft de bal voor. Buitenspel voor Korkut. Goede buitenspelval van de verdediging. Dąbiewicz neemt vlug de vrije trap. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cebula verovert de bal door een tackle van achteren. Cebula passt de bal in één keer door. Barczak rent richting de bal. Barczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 10:1

76e minuut.
Korkut passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kornai met een snelle inworp. Świerczok is nu in balbezit. Świerczok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Yakışmaz geeft de bal voor. Kornai kopt de bal weg. Atakol rent richting de bal. Atakol schiet op doel. Fincan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 11:1

79e minuut.
Aksal met een sublieme pass. Atakol rent richting de bal. Atakol speelt de bal door. Świerczok rent richting de bal. Świerczok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fincan met een harde bal richting middenveld. Świerczok kopt de bal weg. Barczak rent richting de bal. Barczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 12:1

83e minuut.
Klungelig pakt Barczak de bal. Świerczok is nu in balbezit. Barczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 13:1

84e minuut.
Korkut met een sublieme pass. Erdemli rent richting de bal. Erdemli probeert naar een medespeler te passen. Barczak is nu in balbezit. Barczak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Fincan met een sublieme pass. Funda kopt de bal weg. Barczak rent richting de bal. Barczak haalt uit met een fantastische trap. Fincan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 14:1

86e minuut.
Korkut met een sublieme pass. Göğebakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Funda onderschept slim de pass. Barczak rent richting de bal. Barczak haalt uit met een fantastische trap. Fincan bokst de bal weg. Barczak rent richting de bal. Barczak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
2101 - Alacalı Fc 15:1

88e minuut.
Dąbiewicz passt de bal in één keer door. Daar is Świerczok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerczok speelt de bal door. Barczak heeft problemen om de bal te vangen. Barczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2101 15%, Alacalı Fc 85%.
2101 - Alacalı Fc 15:1