Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sky Monsters Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2323
Sky Monsters Chelsea FC
hidden_players Tactiek Taktyka 1.1
59% Balbezit 41%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 32.9
redelijk Schieten matig
goed Passen zwak
uitstekend Verdedigen zwak


3e minuut.
Dyduch geeft een lange en hoge pass. Lages probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pytlarz is nu in balbezit. Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Lages is nu in balbezit. Năftănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Năftănăilă probeert naar een medespeler te passen. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Siewkowski bokst de bal weg. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - Chelsea FC 0:1

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siewkowski trapt de bal weg van het doel. Daar is Casados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Şuşoi geeft een lange en hoge pass. Casados kopt de bal weg. Lages rent richting de bal. Lages draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - Chelsea FC 0:2

35e minuut.
Miłowski met de inworp. Del Gamba rent richting de bal. Del Gamba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lages de bal. Lages haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lages heeft problemen om de bal te vangen. Lages draait met de bal, schiet en ... Siewkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - Chelsea FC 0:3

36e minuut.
Miłowski met de inworp. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba probeert naar een medespeler te passen. Lages rent richting de bal. Lages draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - Chelsea FC 0:4

44e minuut.
Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Abutreika met de inworp. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Atanasiu komt het veld opgelopen. Matys komt het veld opgelopen. Gould komt het veld opgelopen. Koszut komt het veld opgelopen. Przywózki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Monsters 76%, Chelsea FC 24%.
Sky Monsters - Chelsea FC 0:4

46e minuut.
Matulewicz komt het veld opgelopen. Del Gamba passt de bal zonder na te denken. Józwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Năftănăilă moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Năftănăilă schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

51e minuut.
Lages is nu in balbezit. Dyduch is nu in balbezit. Dyduch passt de bal in één keer door. Del Gamba rent richting de bal. Del Gamba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Józwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Józwowicz passt de bal in één keer door. Lages probeert naar een medespeler te passen. Del Gamba is nu in balbezit. Del Gamba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Del Gamba probeert naar een medespeler te passen. Casados rent richting de bal. Casados speelt de bal door. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Miłowski zal de hoekschop nemen. Józwowicz probeert de bal met de borst te controleren. Józwowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Siewkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - Chelsea FC 0:5

68e minuut.
Casados is nu in balbezit. Casados speelt de bal door. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages schiet op doel. Siewkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - Chelsea FC 0:6

76e minuut.
Dyduch met een sublieme pass. Lages speelt de bal door. Casados speelt de bal door. Del Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Gamba draait met de bal, schiet en ... Siewkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Gałeczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywózki is nu in balbezit. Gałeczka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałeczka schiet op doel. Noronha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - Chelsea FC 1:6

81e minuut.
Casados onderschept slim de pass. Casados geeft een hoge lob. Lages probeert de bal met de borst te controleren. Lages schiet op doel. Siewkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - Chelsea FC 1:7

90e minuut.
Del Gamba heeft problemen om de bal te vangen. Del Gamba passt de bal met de wreef. Casados probeert naar een medespeler te passen. Lages bereikt de bal nog maar net als eerste. Lages haalt uit met een fantastische trap. Siewkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - Chelsea FC 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Monsters 68%, Chelsea FC 32%.
Sky Monsters - Chelsea FC 1:8