Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Mińsk Maz. Ks Victoria Miały
nowa Tactiek Viktoria
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 56.6
excellent Schieten excellent
solid Passen adequate
formidable Verdedigen excellent


4e minuut.
Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli speelt de bal door. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryckeghem schiet op doel. Maddix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Ks Victoria Miały 0:1

12e minuut.
Cymański probeert naar een medespeler te passen. Wideradzki kan de bal niet met de borst controleren. Grzybek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzybek krijgt een gele kaart. Wideradzki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wideradzki kan niet meer verder spelen. Moldovan komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Valenari rent richting de bal. Zəfərli is nu in balbezit. Zəfərli passt de bal zonder na te denken. Ryckeghem heeft problemen om de bal te vangen. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Zəfərli geeft een hoge lob. Puhakainen kopt de bal weg. Daar is Grzybek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Cymański met een harde bal richting middenveld. Zəfərli kopt de bal weg. Daar is Smolarow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem draait met de bal, schiet en ... Maddix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Ks Victoria Miały 0:2

30e minuut.
Petrinec kopt de bal weg. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves passt de bal zonder na te denken. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan draait met de bal, schiet en ... Maddix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Mińsk Maz. 54%, Ks Victoria Miały 46%.
Lokomotiv Mińsk Maz. - Ks Victoria Miały 0:2

48e minuut.
Cymański met een sublieme pass. Valenari kopt de bal weg. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem schiet op doel. Maddix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Ks Victoria Miały 0:3

51e minuut.
Inworp. Mesa met een snelle inworp. Riisenberg heeft problemen om de bal te vangen. Riisenberg geeft een hoge lob. Daar is Toom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Nabi probeert de bal aan de voet te houden. Moldovan is nu in balbezit. Moldovan passt de bal zonder na te denken. Ryckeghem rent richting de bal. Ryckeghem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Broeckx rent richting de bal. Klungelig pakt Broeckx de bal. Broeckx probeert naar een medespeler te passen. Selymes heeft problemen om de bal te vangen. Selymes haalt uit met een fantastische trap. Cymański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serebrianikov rent richting de bal. Serebrianikov schiet op doel. Cymański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Ks Victoria Miały 1:3

63e minuut.
Valenari passt de bal in één keer door. Daar is Zəfərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Riisenberg zijn tegenspeler op de grond. Riisenberg krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Scalas geeft de bal voor. Ryckeghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ryckeghem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Valenari neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Alves speelt de bal door. Riisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Riisenberg geeft een hoge lob. Selymes rent richting de bal. Selymes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Riisenberg is nu in balbezit. Riisenberg geeft een hoge lob. Selymes rent richting de bal. Durbin rent richting de bal. Durbin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Toom trapt de bal weg van het doel. Riisenberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Serebrianikov de bal. Serebrianikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Mińsk Maz. - Ks Victoria Miały 2:3

75e minuut.
Mesa rent richting de bal. Mesa met een sublieme pass. Daar is Broeckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broeckx geeft een lange en hoge pass. Serebrianikov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cymański trapt de bal weg. Inworp. Riisenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mesa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Riisenberg is nu in balbezit. Riisenberg geeft de bal voor. Durbin kopt de bal weg. Selymes is nu in balbezit. Selymes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Grzybek heeft problemen om de bal te vangen. Valenari probeert naar een medespeler te passen. Smolarow is nu in balbezit. Zəfərli verovert de bal door een tackle van achteren. Zəfərli schiet op doel. Maddix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Zəfərli met de inworp. Valenari rent richting de bal. Valenari passt de bal zonder na te denken. Ryckeghem is nu in balbezit. Ryckeghem haalt uit met een fantastische trap. Maddix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Chaviota geeft de bal voor. Riisenberg is nu in balbezit. Riisenberg met een sublieme pass. Serebrianikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrianikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Doeltrap. Cymański trapt de bal weg van het doel. Riisenberg rent richting de bal. Riisenberg geeft een hoge lob. Serebrianikov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Mińsk Maz. 31%, Ks Victoria Miały 69%.
Lokomotiv Mińsk Maz. - Ks Victoria Miały 2:3