Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Baskonia Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2360
Baskonia Rawa 2021 Katowice
433 W Tactiek champion
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 31.1
adequate Schieten solid
average Passen average
adequate Verdedigen average


37e minuut.
Jaso Delgado probeert naar een medespeler te passen. Merta rent richting de bal. Partel verovert de bal door een tackle van achteren. Teodor is nu in balbezit. Teodor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Tatarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarowicz passt de bal zonder na te denken. Cinpoeru is nu in balbezit. Merta is nu in balbezit. Merta haalt uit met een fantastische trap. Izbiński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baskonia 51%, Rawa 2021 Katowice 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baskonia - Rawa 2021 Katowice 0:0

47e minuut.
Cinpoeru controleert de bal met de borst. Teodor onderschept slim de pass. Tatarowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Tatarowicz krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Putzo kopt de bal weg. Lubik rent richting de bal. Lubik geeft een lange en hoge pass. Diestro rent richting de bal. Diestro haalt uit met een fantastische trap. Izbiński bokst de bal weg.

56e minuut.
Teodor kopt de bal weg. Putzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Putzo passt de bal met de wreef. Teodor rent richting de bal. Teodor schiet op doel. Toukoniitty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Viletta verovert de bal door een tackle van achteren. Viletta speelt de bal door. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaso Delgado is nu in balbezit. Jaso Delgado draait met de bal, schiet en ... Izbiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas speelt de bal door. Tatarowicz met een sublieme pass. Diestro is nu in balbezit. Diestro haalt uit met een fantastische trap. Izbiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cinpoeru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaso Delgado is nu in balbezit. Jaso Delgado met een sublieme pass. Diestro bereikt de bal nog maar net als eerste. Diestro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baskonia 43%, Rawa 2021 Katowice 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baskonia - Rawa 2021 Katowice 0:0