Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS JANOSIK SIENIAWA Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1953
KS JANOSIK SIENIAWA Tuborg
442 Tactiek 3
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 39.8
solid Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Fyda rent richting de bal. Bowen onderschept slim de pass. Bowen probeert naar een medespeler te passen. Kullus is nu in balbezit. Kullus geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szymaniec is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Pană bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwak onderschept slim de pass. Siwak passt de bal in één keer door. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Demirel geeft een hoge lob. Pană heeft problemen om de bal te vangen. Siwak is nu in balbezit. Demirel is nu in balbezit. Demirel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwak rent richting de bal. Szymaniec rent richting de bal. Siwak rent richting de bal. Siwak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Tuborg 1:0

19e minuut.
Szymaniec passt de bal met de wreef. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerede begaat een overtreding. Gerede krijgt een gele kaart. Stadnik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Stella is nu in balbezit. Pană rent richting de bal. Pană met een sublieme pass. Fyda is nu in balbezit. Fyda schiet op doel. Dejnowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gerede onderschept slim de pass. Gerede geeft de bal voor. Szymaniec is nu in balbezit. Daar is Szymaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymaniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pană rent richting de bal. Pană met een sublieme pass. Fyda rent richting de bal. Fyda schiet op doel. Tobin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pou speelt de bal door. Stella bereikt de bal nog maar net als eerste. Stella passt de bal in één keer door. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kullus draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Durleci de bal. Szymaniec is nu in balbezit. Szymaniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Tuborg 2:0

36e minuut.
Fyda kopt de bal weg. Siwak heeft problemen om de bal te vangen. Siwak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kullus de bal. Kullus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Tuborg 3:0

41e minuut.
Demirel passt de bal in één keer door. Petschovschi is nu in balbezit. Stadnik met een sublieme pass. Fyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 37%, Tuborg 63%.
KS JANOSIK SIENIAWA - Tuborg 3:0

47e minuut.
Inworp. Trela komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Buitenspel voor Szymaniec. Goede buitenspelval van de verdediging. Sielicki komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Scateni trapt de bal weg van het doel. Stadnik rent richting de bal. Stadnik met een sublieme pass. Fyda is nu in balbezit. Fyda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS JANOSIK SIENIAWA - Tuborg 3:1

57e minuut.
Bowen is nu in balbezit. Bowen passt de bal in één keer door. Fyda heeft problemen om de bal te vangen. Fyda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mureşan de bal onder controle te krijgen. Dejnowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Kullus rent richting de bal. Stella verovert de bal door een tackle van achteren. Stella probeert naar een medespeler te passen. Fyda is nu in balbezit. Fyda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stadnik passt de bal met de wreef. Fyda rent richting de bal. Fyda passt de bal in één keer door. Stadnik rent richting de bal. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kullus passt de bal met de wreef. Bowen probeert naar een medespeler te passen. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec onderschept slim de pass. Szymaniec schiet op doel. Scateni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Trela geeft een lange en hoge pass. Stadnik kopt de bal weg. Stella heeft problemen om de bal te vangen. Fyda rent richting de bal. Fyda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Trela passt de bal zonder na te denken. Bartołowicz is nu in balbezit. Bartołowicz geeft de bal voor. Daar is Fyda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fyda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS JANOSIK SIENIAWA 44%, Tuborg 56%.
KS JANOSIK SIENIAWA - Tuborg 3:1