Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów Jeszcze Wygramy
moja nowa t Tactiek utrzymanko_1
59% Balbezit 41%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 31.7
excellent Schieten average
solid Passen average
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Boca passt de bal in één keer door. Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault met een sublieme pass. Tooming rent richting de bal. Tooming haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Jeszcze Wygramy 1:0

11e minuut.
Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming passt de bal met de wreef. Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Piesiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Auribault rent richting de bal. Auribault geeft een hoge lob. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Piesiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Jeszcze Wygramy 2:0

36e minuut.
Djetou met een sublieme pass. Parraguéz heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajczuk onderschept slim de pass. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Piesiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Jeszcze Wygramy 3:0

40e minuut.
Konno passt de bal zonder na te denken. Mahecha is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zapiec. Mahecha raakt geblesseerd tijdens het duel. Tooming wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tooming speelt de bal door. Konno rent richting de bal. Konno passt de bal met de wreef. Mahecha rent richting de bal. Mahecha schiet op doel. Piesiak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 27%, Jeszcze Wygramy 73%.
Zagaje Gdów - Jeszcze Wygramy 3:0

46e minuut.
Baden komt het veld opgelopen. Vlachakis komt het veld opgelopen. Pambudhi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikołajczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Konno kopt de bal weg. Daar is Tooming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha rent richting de bal. Mahecha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Korodowski rent richting de bal. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez geeft een hoge lob. Auribault kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Korodowski is nu in balbezit. Djetou begaat een overtreding. Korodowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sordyl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel. Piesiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zapiec rent richting de bal. Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Jeszcze Wygramy 4:0

60e minuut.
Auribault speelt de bal door. Konno is nu in balbezit. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming bereikt de bal nog maar net als eerste. Tooming draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Auribault bereikt de bal nog maar net als eerste. Auribault geeft de bal voor. Mahecha rent richting de bal. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Piesiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Jeszcze Wygramy 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 32%, Jeszcze Wygramy 68%.
Zagaje Gdów - Jeszcze Wygramy 5:0