Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 21:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kenphics Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 167
Kenphics Noble Fc
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Ajuwa kopt de bal weg. Daar is Fregene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanu is nu in balbezit. Kelechi rent richting de bal. Kelechi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejike onderschept slim de pass. Ejike geeft een lange en hoge pass. Shola is nu in balbezit. Shola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kelechi passt de bal met de wreef. Kanu rent richting de bal. Kanu passt de bal zonder na te denken. Stephen rent richting de bal. Stephen geeft een hoge lob. Rufai bokst de bal weg.

39e minuut.
Odiye geeft de bal voor. Inworp. Ejike zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Onwuzuruike bereikt de bal nog maar net als eerste. Onwuzuruike haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenphics 43%, Noble Fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kenphics - Noble Fc 0:0

53e minuut.
Onyeogu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanu rent richting de bal. Kanu passt de bal met de wreef. Kelechi is nu in balbezit. Kelechi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Olofinjana is nu in balbezit. Olofinjana passt de bal zonder na te denken. Shola bereikt de bal nog maar net als eerste. Shola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenphics - Noble Fc 0:1

64e minuut.
Shaaka met een snelle inworp. Kanu is nu in balbezit. Kanu met een sublieme pass. Kelechi rent richting de bal. Kelechi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ejike geeft een hoge lob. Shola rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ojirika ... Strafschop! Ojirika krijgt een gele kaart. Shola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shola kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Agu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenphics - Noble Fc 0:2

87e minuut.
Onwuzuruike is nu in balbezit. Shola rent richting de bal. Onwuzuruike rent richting de bal. Shola is nu in balbezit. Shola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenphics 46%, Noble Fc 54%.
Kenphics - Noble Fc 0:2