Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Omladinski Centar Golden W☆rriors
442 srp boka Tactiek 4-2-1-3-H
50% Balbezit 50%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
58.5 gemiddelde waardering 65.5
solid Schieten outstanding
very good Passen formidable
formidable Verdedigen solid


6e minuut.
Novačić speelt de bal door. Nam Việt geeft een lange en hoge pass. Crexell kopt de bal weg. Kum rent richting de bal. Kum haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Saforcada met de inworp. Hoàng Quyết geeft de bal voor. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell haalt uit met een fantastische trap. Żuczek bokst de bal weg.

11e minuut.
Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović geeft de bal voor. Viccino rent richting de bal. Viccino draait met de bal, schiet en ... Quốc Khánh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - Golden W☆rriors 1:0

18e minuut.
Vân Quang met een sublieme pass. Saforcada met een sublieme pass. Hoàng Quyết geeft een hoge lob. Daar is Drljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hoàng Quyết rent richting de bal. Novačić verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt begaat een overtreding. Nam Việt krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Novačić onderschept slim de pass. Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết met een sublieme pass. Kum rent richting de bal. Kum draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Vukić kopt de bal weg. Dačević probeert de bal aan de voet te houden. Vukić is nu in balbezit. Crexell verovert de bal door een tackle van achteren. Crexell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vân Quang verovert de bal door een tackle van achteren. Vân Quang geeft de bal voor. Kum kopt de bal weg. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... Żuczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Hoàng Quyết zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saforcada met een sublieme pass. Kum is nu in balbezit. Kum draait met de bal, schiet en ... Żuczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crnogorski Omladinski Centar - Golden W☆rriors 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 67%, Golden W☆rriors 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crnogorski Omladinski Centar - Golden W☆rriors 1:1

46e minuut.
Dačević kan de bal niet met de borst controleren. Kum onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drljević. Drljević krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Hoàng Quyết met een sublieme pass. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum verovert de bal door een tackle van achteren. Kum haalt uit met een fantastische trap. Ban probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - Golden W☆rriors 1:2

57e minuut.
Vân Quang speelt de bal door. Klungelig pakt Nam Việt de bal. Nam Việt geeft een hoge lob. Crexell is nu in balbezit. Crexell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - Golden W☆rriors 1:3

68e minuut.
Bình Nguyên passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hoàng Quyết de bal. Hoàng Quyết speelt de bal door. Kum rent richting de bal. Kum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dačević rent richting de bal. Nam Việt verovert de bal door een tackle van achteren. Nam Việt probeert naar een medespeler te passen. Kum is nu in balbezit. Kum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Vân Quang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nam Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Việt probeert naar een medespeler te passen. Crexell is nu in balbezit. Crexell draait met de bal, schiet en ... Żuczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crexell bereikt de bal nog maar net als eerste. Crexell geeft een hoge lob. Kum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kum haalt uit met een fantastische trap. Żuczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crexell rent richting de bal. Crexell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Omladinski Centar - Golden W☆rriors 1:4

89e minuut.
Inworp. Saforcada met de inworp. Hoàng Quyết rent richting de bal. Hoàng Quyết geeft een lange en hoge pass. Kum springt en kopt de bal. Żuczek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Omladinski Centar 68%, Golden W☆rriors 32%.
Crnogorski Omladinski Centar - Golden W☆rriors 1:4