Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bârlogul Ursului
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6411
CFR Halta Cozia BAIETII VESELI
a patra Tactiek simplu
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
46.7 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Troester met een sublieme pass. Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu geeft een lange en hoge pass. Pitu springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - BAIETII VESELI 0:1

7e minuut.
Troester passt de bal zonder na te denken. Agricola rent richting de bal. Agricola passt de bal met de wreef. Pitu rent richting de bal. Pitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. Cocei passt de bal met de wreef. Blerincă geeft een hoge lob. Dobeş controleert de bal met de borst. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Blerincă geeft een lange en hoge pass. Blejan geeft de bal voor. Ienaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ienaga geeft een hoge lob. Miron springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dobeş is nu in balbezit. Măcriş verovert de bal door een tackle van achteren. Măcriş met een sublieme pass. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wujaszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mare verovert de bal door een tackle van achteren. Mare geeft een hoge lob. Troester rent richting de bal. Troester schiet op doel. Mujezin bokst de bal weg.

34e minuut.
Daar is Agricola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavón is nu in balbezit. Schramm probeert naar een medespeler te passen. Pitu rent richting de bal. Pitu haalt uit met een fantastische trap. Mujezin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 46%, BAIETII VESELI 54%.
CFR Halta Cozia - BAIETII VESELI 0:1

50e minuut.
Blejan met een sublieme pass. Blerincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Blerincă geeft de bal voor. Pitu rent richting de bal. Pitu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Troester draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - BAIETII VESELI 0:2

64e minuut.
Schramm passt de bal in één keer door. Răducioiu rent richting de bal. Răducioiu passt de bal zonder na te denken. Troester rent richting de bal. Troester schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Przyjaciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyjaciel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ienaga geeft een lange en hoge pass. Wujaszczyk bokst de bal weg.

78e minuut.
Troester bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocei verovert de bal door een tackle van achteren. Răducioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Răducioiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - BAIETII VESELI 0:3

81e minuut.
Doeltrap. Wujaszczyk met een harde bal richting middenveld. Răducioiu kopt de bal weg. Daar is Troester, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troester haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Pitu is nu in balbezit. Pitu geeft een hoge lob. Troester rent richting de bal. Troester haalt uit met een fantastische trap. Mujezin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Halta Cozia - BAIETII VESELI 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Halta Cozia 53%, BAIETII VESELI 47%.
CFR Halta Cozia - BAIETII VESELI 0:4