Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1371
Japanese Futbol *AC Milan*
bezpieka Tactiek uuu
41% Balbezit 59%
90% Spel op eigen helft 10%
2 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 37.7
matig Schieten goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Sobotka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bediashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugner is nu in balbezit. Lugner draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cacciavillani geeft de bal voor. Klungelig pakt Falber de bal. Sobotka rent richting de bal. Sobotka haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 0:1

7e minuut.
Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Techera is nu in balbezit. Techera geeft een hoge lob. Bediashvili rent richting de bal. Bediashvili schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Wojtowicz kan de bal niet met de borst controleren. Jedynak onderschept slim de pass. Lugner probeert naar een medespeler te passen. Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Sobotka controleert de bal met de borst. Lugner rent richting de bal. Sobotka is nu in balbezit. Sobotka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lugner speelt de bal door. Bediashvili is nu in balbezit. Lugner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sobotka de bal. Sobotka haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin bokst de bal weg. Fortes is nu in balbezit. Fortes schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Laden probeert naar een medespeler te passen. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek geeft een hoge lob. Wojtowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Busoiu is nu in balbezit. Busoiu speelt de bal door. Sobotka rent richting de bal. Sobotka schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Fortes rent richting de bal. Fortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 0:2

19e minuut.
Falber bereikt de bal nog maar net als eerste. Falber geeft de bal voor. Lugner met een sublieme pass. Sobotka is nu in balbezit. Sobotka schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Busoiu speelt de bal door. Chaniewski met een sublieme pass. Bediashvili is nu in balbezit. Bediashvili draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 0:3

29e minuut.
Jedynak speelt de bal door. Lugner kan de bal niet met de borst controleren. Wojtowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugner onderschept slim de pass. Lugner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 0:4

31e minuut.
Falber is nu in balbezit. Falber met een sublieme pass. Donyushkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 0:5

32e minuut.
Cabarrocas heeft problemen om de bal te vangen. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek geeft een lange en hoge pass. Bediashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediashvili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Busoiu kopt de bal weg. Sobotka rent richting de bal. Sobotka haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 0:6

34e minuut.
Donyushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Donyushkin geeft de bal voor. Busoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes rent richting de bal. Fortes passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Busoiu rent richting de bal. Busoiu met een sublieme pass. Daar is Sobotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobotka schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Lugner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lugner passt de bal in één keer door. Sobotka rent richting de bal. Sobotka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fortes rent richting de bal. Fortes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sobotka rent richting de bal. Lugner probeert naar een medespeler te passen. Bediashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 0:7

40e minuut.
Cacciavillani geeft de bal voor. Daar is Lugner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugner speelt de bal door. Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka draait met de bal, schiet en ... Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bediashvili rent richting de bal. Bediashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 0:8

44e minuut.
Wojtowicz is nu in balbezit. Met opzet legt Sobotka zijn tegenspeler op de grond. Wojtowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Donyushkin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Wojtowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 89%, *AC Milan* 11%.
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:8

49e minuut.
Klungelig pakt Falber de bal. Falber speelt de bal door. Bediashvili rent richting de bal. Sobotka is nu in balbezit. Sobotka haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bediashvili is nu in balbezit. Bediashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bediashvili rent richting de bal. Bediashvili speelt de bal door. Fortes rent richting de bal. Fortes schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg. Daar is Busoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busoiu passt de bal zonder na te denken. Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:9

57e minuut.
Laden bereikt de bal nog maar net als eerste. Laden geeft de bal voor. Bediashvili kopt de bal weg. Bediashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediashvili draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lugner is nu in balbezit. Lugner probeert naar een medespeler te passen. Sobotka heeft problemen om de bal te vangen. Sobotka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:10

63e minuut.
Falber is nu in balbezit. Falber passt de bal in één keer door. Sobotka rent richting de bal. Sobotka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:11

64e minuut.
Donyushkin geeft de bal voor. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes probeert naar een medespeler te passen. Bediashvili rent richting de bal. Bediashvili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:12

66e minuut.
Buitenspel voor Wojtowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Bakšaitis komt het veld opgelopen. Lugner maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sobotka rent richting de bal. Sobotka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Busoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Busoiu speelt de bal door. Bakšaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakšaitis draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:13

70e minuut.
Chaniewski is nu in balbezit. Chaniewski speelt de bal door. Bakšaitis is nu in balbezit. Bakšaitis schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:14

72e minuut.
Inworp. Aristondo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cernea verovert de bal door een tackle van achteren. Cernea met een sublieme pass. Klungelig pakt Bakšaitis de bal. Bakšaitis schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:15

74e minuut.
Busoiu kan de bal niet met de borst controleren. Busoiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bakšaitis de bal. Bakšaitis draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:16

75e minuut.
Eliaszewicz komt het veld opgelopen. Slušnák komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Trzmielewski is nu in balbezit. Trzmielewski geeft een lange en hoge pass. Aristondo kopt de bal weg. Sobotka is nu in balbezit. Sobotka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:17

78e minuut.
Eliaszewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busoiu rent richting de bal. Busoiu speelt de bal door. Bakšaitis rent richting de bal. Bakšaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:18

80e minuut.
Aristondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristondo speelt de bal door. Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Eliaszewicz rent richting de bal. Eliaszewicz passt de bal met de wreef. Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:19

87e minuut.
Slušnák rent richting de bal. Slušnák geeft de bal voor. Bakšaitis kopt de bal weg. Bakšaitis rent richting de bal. Bakšaitis haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bakšaitis zal de hoekschop nemen. Falber is nu in balbezit. Falber schiet op doel. Sobotka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Aristondo is nu in balbezit. Wojtowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristondo onderschept slim de pass. Aristondo probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Donyushkin speelt de bal door. Busoiu kopt de bal weg. Sobotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobotka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 92%, *AC Milan* 8%.
Japanese Futbol - *AC Milan* 1:19