Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mokrzanka Stars Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6634
Mokrzanka Stars Dąbrowa Górnicza
AWANS:) Tactiek 5-2-3
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 44.1
very good Schieten very good
solid Passen weak
solid Verdedigen average


16e minuut.
Alupoaicei passt de bal zonder na te denken. Mutu probeert naar een medespeler te passen. Bożym bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo onderschept slim de pass. Di Lonardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Daar is Białas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oswos is nu in balbezit. Oswos passt de bal zonder na te denken. Łukasik rent richting de bal. Łukasik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Białas speelt de bal door. İbişov bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lonardo verovert de bal door een tackle van achteren. Magyar is nu in balbezit. Magyar haalt uit met een fantastische trap. Bertolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drtil controleert de bal met de borst. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klungelig pakt Fric de bal. Łukasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fric verovert de bal door een tackle van achteren. Oswos rent richting de bal. Oswos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Casañas is nu in balbezit. Daar is Casañas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casañas speelt de bal door. Klungelig pakt Magyar de bal. Magyar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokrzanka Stars 57%, Dąbrowa Górnicza 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mokrzanka Stars - Dąbrowa Górnicza 0:0

46e minuut.
Oswos met een sublieme pass. Łukasik heeft problemen om de bal te vangen. Oswos probeert naar een medespeler te passen. Życki rent richting de bal. Życki haalt uit met een fantastische trap. Ragi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye passt de bal met de wreef. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos onderschept slim de pass. Oswos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Casañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casañas geeft de bal voor. Drtil heeft problemen om de bal te vangen. Di Lonardo rent richting de bal. Di Lonardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Jakimowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Casañas met een snelle inworp. Magyar is nu in balbezit. Magyar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Casañas verovert de bal door een tackle van achteren. Casañas passt de bal in één keer door. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar haalt uit met een fantastische trap. Bertolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokrzanka Stars 56%, Dąbrowa Górnicza 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mokrzanka Stars - Dąbrowa Górnicza 0:0