Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:01
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: dungeon of death
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2449
Tenebroso FASFATENSE FC
Mais Mid Tactiek T113
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 32.8
goed Schieten goed
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Petardo geeft de bal voor. Biempica heeft problemen om de bal te vangen. Sjögren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjögren draait met de bal, schiet en ... Verdejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cabezas geeft een lange en hoge pass. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz passt de bal in één keer door. Sjögren rent richting de bal. Sjögren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Cearense kopt de bal weg. Sjögren controleert de bal met de borst. Habeth is nu in balbezit. Sjögren verovert de bal door een tackle van achteren. Sjögren haalt uit met een fantastische trap. Martínez Rodríguez bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barnett passt de bal met de wreef. Petardo is nu in balbezit. Petardo passt de bal met de wreef. Bustos kan de bal niet met de borst controleren. Bustos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Vicente Júnior de bal onder controle te krijgen. Petardo probeert naar een medespeler te passen. Barnett speelt de bal door. Sjögren rent richting de bal. Sjögren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Barnett heeft problemen om de bal te vangen. Barnett geeft een hoge lob. Daar is Verdejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjögren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjögren schiet op doel. Martínez Rodríguez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - FASFATENSE FC 1:0

17e minuut.
Paz is nu in balbezit. Paz passt de bal in één keer door. Patropi probeert naar een medespeler te passen. Sjögren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjögren haalt uit met een fantastische trap. Martínez Rodríguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Petardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Petardo geeft een hoge lob. Daar is Biempica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sjögren verovert de bal door een tackle van achteren. Sjögren schiet op doel. Martínez Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Patropi verovert de bal door een tackle van achteren. Patropi met een sublieme pass. Sjögren rent richting de bal. Sjögren draait met de bal, schiet en ... Martínez Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 28%, FASFATENSE FC 72%.
Tenebroso - FASFATENSE FC 1:0

48e minuut.
Paz is nu in balbezit. Biempica begaat een overtreding. Paz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mancini met een snel genomen vrije trap. Verdejo heeft problemen om de bal te vangen. Sjögren bereikt de bal nog maar net als eerste. Sjögren schiet op doel. Martínez Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sjögren is nu in balbezit. Sjögren draait met de bal, schiet en ... Martínez Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - FASFATENSE FC 2:0

53e minuut.
Correa passt de bal in één keer door. Bustos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cearense moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cearense schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Patropi probeert naar een medespeler te passen. Sjögren is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biempica. Biempica krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Habeth geeft een lange en hoge pass. Patropi probeert naar een medespeler te passen. Sjögren rent richting de bal. Sjögren haalt uit met een fantastische trap. Martínez Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martínez Rodríguez trapt de bal weg. Barnett met een sublieme pass. Sjögren rent richting de bal. Sjögren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tenebroso - FASFATENSE FC 3:0

74e minuut.
Mancini geeft de bal voor. Verdejo met een sublieme pass. Klungelig pakt Sjögren de bal. Sjögren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Formiga rent richting de bal. Formiga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cons onderschept slim de pass. Cons geeft de bal voor. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett geeft een lange en hoge pass. Martínez Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tenebroso 30%, FASFATENSE FC 70%.
Tenebroso - FASFATENSE FC 3:0