Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew WKS Śląsk Wrocław S.A.
4-3-3 atak Tactiek XXX
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 46.9
adequate Schieten solid
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Figuera passt de bal met de wreef. Hannawald bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannawald passt de bal zonder na te denken. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gładysiak onderschept slim de pass. Gładysiak probeert naar een medespeler te passen. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - WKS Śląsk Wrocław S.A. 0:1

10e minuut.
Hannawald rent richting de bal. Hannawald passt de bal in één keer door. Chodakiewicz rent richting de bal. van der Heide onderschept slim de pass. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. Matysek bokst de bal weg.

18e minuut.
Kiljan verovert de bal door een tackle van achteren. Hannawald is nu in balbezit. Hannawald passt de bal zonder na te denken. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Fuga de bal onder controle te krijgen. Hannawald is nu in balbezit. Czetwertyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czetwertyński krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Hannawald is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strapko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matysek met een sublieme pass. Hannawald kopt de bal weg. Strapko rent richting de bal. Strapko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Klepacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifter verovert de bal door een tackle van achteren. Šifter met een sublieme pass. Kiljan is nu in balbezit. Kiljan schiet op doel. Paal! Bagdasarovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Figuera passt de bal met de wreef. Strapko rent richting de bal. Strapko speelt de bal door. van der Heide rent richting de bal. van der Heide draait met de bal, schiet en ... Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
van der Heide haalt uit met een fantastische trap. Matysek met een sublieme pass. Hannawald kopt de bal weg. Daar is van der Heide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Murawa onderschept slim de pass. Murawa geeft een hoge lob. Hannawald bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Heide is nu in balbezit. van der Heide haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 76%, WKS Śląsk Wrocław S.A. 24%.
Ano Crew - WKS Śląsk Wrocław S.A. 0:1

47e minuut.
Hannawald is nu in balbezit. Hannawald passt de bal in één keer door. van der Heide rent richting de bal. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - WKS Śląsk Wrocław S.A. 0:2

58e minuut.
Daar is Wandzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heide rent richting de bal. Czetwertyński begaat een overtreding. Czetwertyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Klungelig pakt Wandzik de bal. Wandzik geeft een hoge lob. Cwalina speelt de bal door. van der Heide rent richting de bal. van der Heide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Wandzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heide is nu in balbezit. Wandzik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wandzik krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Strapko rent richting de bal. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodakiewicz is nu in balbezit. Hannawald verovert de bal door een tackle van achteren. Hannawald draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 86%, WKS Śląsk Wrocław S.A. 14%.
Ano Crew - WKS Śląsk Wrocław S.A. 0:2