Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.C.CONDOR AS Ravenna
Chiara Serie C Tactiek Trening
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 58
good Schieten excellent
very good Passen adequate
formidable Verdedigen formidable


7e minuut.
Mnguni speelt de bal door. Kadir rent richting de bal. Kadir probeert naar een medespeler te passen. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Emiliani geeft de bal voor. Jagodics kan de bal niet met de borst controleren. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - AS Ravenna 0:1

24e minuut.
Saporiti kopt de bal weg. Małysiak geeft de bal voor. Jilmer kopt de bal weg. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - AS Ravenna 0:2

28e minuut.
Renusz met de inworp. Nanopoulos rent richting de bal. Nanopoulos passt de bal zonder na te denken. Amedick bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedick haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Amedick is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saporiti. Amedick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Renusz met een snel genomen vrije trap. Amedick maakt een snoekduik en kopt de bal. Grzonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 51%, AS Ravenna 49%.
S.S.C.CONDOR - AS Ravenna 0:2

46e minuut.
Makowiecki komt het veld opgelopen. Treitz komt het veld opgelopen. Lacina komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lacina rent richting de bal. Weiner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lacina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mnguni zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Treitz krijgt zijn hoofd ertegen. Dudás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Renusz met een sublieme pass. Weiner rent richting de bal. Weiner geeft de bal voor. Amedick bereikt de bal nog maar net als eerste. Amedick draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski bokst de bal weg.

74e minuut.
Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacina verovert de bal door een tackle van achteren. Lacina passt de bal in één keer door. Treitz rent richting de bal. Treitz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tega is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Emiliani geeft een lange en hoge pass. Makowiecki is nu in balbezit. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Treitz is nu in balbezit. Treitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki passt de bal in één keer door. Tega is nu in balbezit. Tega draait met de bal, schiet en ... Gia Toàn probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Nanopoulos begaat een overtreding. Okrzesik raakt geblesseerd tijdens het duel. Okrzesik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gia Toàn kan de bal niet met de borst controleren. Tega is nu in balbezit. Tega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lacina rent richting de bal. Lacina geeft de bal voor. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.C.CONDOR - AS Ravenna 0:3

88e minuut.
Obara passt de bal in één keer door. Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft de bal voor. Amedick is nu in balbezit. Amedick schiet op doel. Grzonkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.C.CONDOR 49%, AS Ravenna 51%.
S.S.C.CONDOR - AS Ravenna 0:3