Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Barabás Hanna
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Nyíregyháza FC Hapoel Jerusalem
D Tactiek Y_Factory
57% Balbezit 43%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
74.5 gemiddelde waardering 67.5
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen formidabel
briljant Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Bustillos is nu in balbezit. Bustillos passt de bal in één keer door. Łojek is nu in balbezit. Łojek geeft de bal voor. Estatzu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bustillos met een sublieme pass. Łojek is nu in balbezit. Łojek geeft een lange en hoge pass. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja haalt uit met een fantastische trap. Buyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Łojek is nu in balbezit. Bachleda begaat een overtreding. Łojek raakt geblesseerd tijdens het duel. Łojek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veskioja krijgt zijn hoofd ertegen. Buyo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Hapoel Jerusalem 1:0

33e minuut.
Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon begaat een overtreding. Veskioja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bustillos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estatzu krijgt zijn hoofd ertegen. Buyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Hapoel Jerusalem 2:0

35e minuut.
Bustillos passt de bal zonder na te denken. Łojek rent richting de bal. Bachleda speelt de bal door. Łojek geeft een hoge lob. Veskioja krijgt zijn hoofd ertegen. Buyo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Łojek passt de bal in één keer door. Veskioja rent richting de bal. Wilkinson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veskioja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veskioja legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

45e minuut.
Doeltrap. Buyo trapt de bal weg van het doel. Sundfors kopt de bal weg. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov schiet op doel. Rompek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 55%, Hapoel Jerusalem 45%.
Nyíregyháza FC - Hapoel Jerusalem 2:0

51e minuut.
Łojek geeft een lange en hoge pass. Čučaga verovert de bal door een tackle van achteren. Estatzu probeert de bal met de borst te controleren. Estatzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Hapoel Jerusalem 3:0

55e minuut.
Solomon geeft een hoge lob. Hames bereikt de bal nog maar net als eerste. Valle begaat een overtreding. Hames raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Łojek geeft de bal voor. Daar is Altınat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu haalt uit met een fantastische trap. Buyo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Hapoel Jerusalem 4:0

82e minuut.
Klungelig pakt Łojek de bal. Łojek met een sublieme pass. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja schiet op doel. Wilkinson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buyo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Hapoel Jerusalem 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 54%, Hapoel Jerusalem 46%.
Nyíregyháza FC - Hapoel Jerusalem 5:0