Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zorluspor Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2352
Zorluspor FC Carmen Lukavice
4-2-1-3 Tactiek Smrtka 3
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.6 gemiddelde waardering 35
solide Schieten redelijk
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


9e minuut.
Klungelig pakt Dziewicki de bal. Buğday rent richting de bal. Dziewicki speelt de bal door. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt schiet op doel. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Qəzənfərov onderschept slim de pass. Qəzənfərov geeft de bal voor. Časnoha bereikt de bal nog maar net als eerste. Stach rent richting de bal. Stach draait met de bal, schiet en ... Mighetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Časnoha is nu in balbezit. Časnoha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Swayne neemt de hoekschop. Daar is Mocek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Sumarna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Návrat rent richting de bal. Návrat geeft de bal voor. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - FC Carmen Lukavice 1:0

43e minuut.
Dziewicki is nu in balbezit. Dziewicki passt de bal met de wreef. Asilkurt rent richting de bal. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Návrat de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 33%, FC Carmen Lukavice 67%.
Zorluspor - FC Carmen Lukavice 1:0

47e minuut.
Buğday is nu in balbezit. Kocman geeft een lange en hoge pass. Dziewicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stach is nu in balbezit. Stach draait met de bal, schiet en ... Mighetti bokst de bal weg.

52e minuut.
Hobai met een sublieme pass. Swayne rent richting de bal. Qəzənfərov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qəzənfərov krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kocman geeft een hoge lob. Trižný is nu in balbezit. Trižný probeert naar een medespeler te passen. Swayne rent richting de bal. Swayne schiet op doel. Sumarna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Houžvička rent richting de bal. Houžvička passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Qəzənfərov de bal. Swayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Swayne schiet op doel. Sumarna bokst de bal weg.

70e minuut.
Buğday geeft een lange en hoge pass. Asilkurt is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Návrat ... Strafschop! Návrat krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Buğday heeft problemen om de bal te vangen. Kocman is nu in balbezit. Kocman passt de bal in één keer door. Stach rent richting de bal. Stach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorluspor - FC Carmen Lukavice 1:1

75e minuut.
Buitenspel voor Stach. Goede buitenspelval van de verdediging. Əsədov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Asilkurt kopt de bal weg. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dziewicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziewicki passt de bal in één keer door. Návrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Asilkurt draait met de bal, schiet en ... Sumarna bokst de bal weg. Asilkurt is nu in balbezit. Asilkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorluspor - FC Carmen Lukavice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorluspor 31%, FC Carmen Lukavice 69%.
Zorluspor - FC Carmen Lukavice 2:1