Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FRIULI FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Palazzolo FC Sanz u15
541 prova Tactiek 433 viki
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
60 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 26.3
excellent Schieten weak
excellent Passen poor
good Verdedigen weak


1e minuut.
Van Gijseghem probeert naar een medespeler te passen. Fauler is nu in balbezit. Fauler met een sublieme pass. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Helset bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 1:0

2e minuut.
Marandola met een sublieme pass. Di Quarto heeft problemen om de bal te vangen. Van Gijseghem verovert de bal door een tackle van achteren. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 2:0

5e minuut.
Zamfir passt de bal zonder na te denken. Mironescu rent richting de bal. Mironescu met een sublieme pass. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mironescu met een sublieme pass. Fauler heeft problemen om de bal te vangen. Fauler passt de bal met de wreef. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Helset met een harde bal richting middenveld. Zamfir kopt de bal weg. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 3:0

9e minuut.
Helset met een sublieme pass. Sylwester kopt de bal weg. Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mironescu kopt de bal weg. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem passt de bal met de wreef. Fauler rent richting de bal. Fauler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sylwester met een sublieme pass. Fauler is nu in balbezit. Villanova legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fauler raakt geblesseerd tijdens het duel. Van Gijseghem zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 4:0

14e minuut.
Helset met een sublieme pass. Mironescu kopt de bal weg. Daar is Zamfir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Sylwester bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester passt de bal zonder na te denken. Zamfir met een sublieme pass. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylwester geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fauler rent richting de bal. Fauler probeert naar een medespeler te passen. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Helset probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 5:0

24e minuut.
Fauler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mironescu de bal. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Helset werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 6:0

26e minuut.
Tabarez kopt de bal weg. Drąg heeft problemen om de bal te vangen. Drąg geeft een lange en hoge pass. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 7:0

27e minuut.
Fauler geeft een lange en hoge pass. Zamfir rent richting de bal. Zamfir passt de bal met de wreef. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Van Gijseghem rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fauler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Gijseghem krijgt zijn hoofd ertegen. Helset maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 8:0

30e minuut.
Klungelig pakt Zamfir de bal. Zamfir geeft een hoge lob. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 9:0

31e minuut.
Brunella is nu in balbezit. Fauler onderschept slim de pass. Fauler speelt de bal door. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem schiet op doel. Helset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 10:0

33e minuut.
Arcellone bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir speelt de bal door. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Van Gijseghem passt de bal in één keer door. Fauler is nu in balbezit. Brunella is nu in balbezit. Fauler verovert de bal door een tackle van achteren. Fauler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 11:0

36e minuut.
Turrina speelt de bal door. Klungelig pakt Tabarez de bal. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Uskoković is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turrina. Uskoković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mironescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 12:0

40e minuut.
Mironescu heeft problemen om de bal te vangen. Mironescu passt de bal in één keer door. Van Gijseghem heeft problemen om de bal te vangen. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dubuisson passt de bal zonder na te denken. Mironescu speelt de bal door. Fauler rent richting de bal. Fauler schiet op doel. Helset maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palazzolo FC 11%, Sanz u15 89%.
Palazzolo FC - Sanz u15 12:0

46e minuut.
Barri is nu in balbezit. Barri geeft de bal voor. Mironescu kopt de bal weg. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem schiet op doel. Helset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Sylwester geeft de bal voor. Fauler probeert naar een medespeler te passen. Villanova heeft problemen om de bal te vangen. Fauler rent richting de bal. Fauler haalt uit met een fantastische trap. Helset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Mironescu kopt de bal weg. Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir met een sublieme pass. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Helset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... Helset bokst de bal weg. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 13:0

50e minuut.
Tabarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Van Gijseghem de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Villanova is nu in balbezit. Zamfir onderschept slim de pass. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Van Gijseghem probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Helset speelt de bal door. Sylwester is nu in balbezit. Sylwester passt de bal in één keer door. Daar is Fauler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fauler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sylwester rent richting de bal. Sylwester probeert naar een medespeler te passen. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel. Zamfir probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Uskoković is nu in balbezit. Uskoković geeft een hoge lob. Villanova heeft problemen om de bal te vangen. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 14:0

57e minuut.
Dubuisson geeft de bal voor. Michelin rent richting de bal. Michelin passt de bal in één keer door. Van Gijseghem heeft problemen om de bal te vangen. Van Gijseghem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mironescu probeert de bal aan de voet te houden. Mironescu passt de bal in één keer door. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem schiet op doel. Helset werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 15:0

62e minuut.
Fauler kopt de bal weg. Zamfir rent richting de bal. Zamfir passt de bal met de wreef. Fauler rent richting de bal. Fauler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Zamfir is nu in balbezit. Van Gijseghem rent richting de bal. Zamfir probeert naar een medespeler te passen. Van Gijseghem rent richting de bal. Van Gijseghem haalt uit met een fantastische trap. Helset bokst de bal weg.

65e minuut.
Sylwester is nu in balbezit. Sylwester passt de bal zonder na te denken. Mironescu met een sublieme pass. Fauler rent richting de bal. Fauler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 16:0

68e minuut.
Sylwester probeert naar een medespeler te passen. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu passt de bal zonder na te denken. Fauler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauler draait met de bal, schiet en ... Helset probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fauler rent richting de bal. Fauler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Van Gijseghem de bal. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... Helset verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Zamfir heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir passt de bal in één keer door. Van Gijseghem rent richting de bal. Fauler is nu in balbezit. Fauler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Villanova trapt de bal weg van het doel. Sylwester kopt de bal weg. Klungelig pakt Michelin de bal. Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Helset werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fauler met de inworp. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu passt de bal met de wreef. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Van Gijseghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gijseghem schiet op doel. Helset maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palazzolo FC - Sanz u15 17:0

81e minuut.
Doeltrap. Helset met een harde bal richting middenveld. Sylwester probeert naar een medespeler te passen. Fauler rent richting de bal. Fauler draait met de bal, schiet en ... Helset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Helset probeert naar een medespeler te passen. Zamfir kopt de bal weg. Mironescu met een sublieme pass. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... Helset kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Villanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Gijseghem is nu in balbezit. Van Gijseghem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Villanova verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gijseghem rent richting de bal. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palazzolo FC 9%, Sanz u15 91%.
Palazzolo FC - Sanz u15 17:0