Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:01
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MONUMENTAL PERNA MANCA
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4094
FURRECA F.C Olimpykes
pizza Tactiek 1-4-6-0
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 8
32.3 gemiddelde waardering 27.3
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Daar is Aristotelous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristotelous geeft een hoge lob. Navarro rent richting de bal. Pereba is nu in balbezit. Pereba draait met de bal, schiet en ... Fulcon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Inworp. Furlan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aristotelous rent richting de bal. Aristotelous geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mroczka de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ciepielewski passt de bal met de wreef. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Pereba is nu in balbezit. Pereba schiet op doel. Fulcon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Olimpykes 1:0

16e minuut.
Pereba is nu in balbezit. Bosquier begaat een overtreding. Pereba raakt geblesseerd tijdens het duel. Valverde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aristotelous rent richting de bal. Aristotelous passt de bal zonder na te denken. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Olimpykes 2:0

20e minuut.
Inworp. Bosquier met een snelle inworp. Queimado met een sublieme pass. Rios is nu in balbezit. Rios draait met de bal, schiet en ... García Cobles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Hamilton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aristotelous met een snelle inworp. Pereba is nu in balbezit. Pereba schiet op doel. Fulcon bokst de bal weg.

34e minuut.
Bosquier geeft een lange en hoge pass. Queimado kopt de bal weg. Rios speelt de bal door. Tucker bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 47%, Olimpykes 53%.
FURRECA F.C - Olimpykes 2:0

71e minuut.
Huszár geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ciepielewski de bal onder controle te krijgen. Pereba is nu in balbezit. Pereba haalt uit met een fantastische trap. Fulcon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Olimpykes 3:0

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pereba stond buitenspel. Ciepielewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Furlan controleert de bal met de borst. Queimado is nu in balbezit. Queimado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Valverde speelt de bal door. Daar is Aristotelous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristotelous geeft een lange en hoge pass. Pereba rent richting de bal. Pereba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hamilton neemt vlug de vrije trap. Queimado kopt de bal weg. Huszár rent richting de bal. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Huszár passt de bal in één keer door. Cebolinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Navarro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cebolinha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 35%, Olimpykes 65%.
FURRECA F.C - Olimpykes 3:0