Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F A B R Y C Z N A
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4989
Ł O M I A N K I Thunder F.C
5 3 2 B Tactiek 2x2!
51% Balbezit 49%
7% Spel op eigen helft 93%
53 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Gavin met een sublieme pass. Apice probeert de bal aan de voet te houden. Zych rent richting de bal. Zych schiet op doel. Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 1:0

3e minuut.
Romaguera geeft de bal voor. Inworp. Gavin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apice kan de bal niet met de borst controleren. Apice draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Inworp. Gavin met de inworp. Apice probeert de bal met de borst te controleren. Apice passt de bal in één keer door. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Zych rent richting de bal. Zych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 2:0

8e minuut.
Rengifo passt de bal in één keer door. Sandulli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandulli speelt de bal door. Apice bereikt de bal nog maar net als eerste. Apice schiet op doel. Hysi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apice is nu in balbezit. Apice schiet op doel. Hysi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Marcão bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan verovert de bal door een tackle van achteren. Virabyan met een sublieme pass. Zych is nu in balbezit. Zych draait met de bal, schiet en ... Hysi bokst de bal weg. Lendvay heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 3:0

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gavin zal de hoekschop nemen. Rengifo rent richting de bal. Rengifo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Apice haalt uit met een fantastische trap. Hysi speelt de bal door. Zych kopt de bal weg. Apice bereikt de bal nog maar net als eerste. Apice draait met de bal, schiet en ... Hysi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Hysi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apice probeert de bal met de borst te controleren. Apice schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zych rent richting de bal. Zych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 4:0

18e minuut.
Lendvay rent richting de bal. Rengifo onderschept slim de pass. Rengifo met een sublieme pass. Zych rent richting de bal. Zych draait met de bal, schiet en ... Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Sandulli verovert de bal door een tackle van achteren. Sandulli speelt de bal door. Geens bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gavin neemt de hoekschop. Hysi bokst de bal weg. Virabyan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Virabyan met een snelle inworp. Klungelig pakt Rengifo de bal. Rengifo met een sublieme pass. Apice bereikt de bal nog maar net als eerste. Apice haalt uit met een fantastische trap. Hysi bokst de bal weg. Apice rent richting de bal. Apice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 5:0

22e minuut.
Rengifo is nu in balbezit. Rengifo passt de bal met de wreef. Apice bereikt de bal nog maar net als eerste. Apice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 6:0

25e minuut.
Rengifo met een sublieme pass. Klungelig pakt Zych de bal. Zych speelt de bal door. Apice is nu in balbezit. Apice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hysi met een harde bal richting middenveld. Inworp. Gavin met de inworp. Apice controleert de bal met de borst. Apice draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Lendvay met een sublieme pass. Inworp. Gavin met een snelle inworp. Apice controleert de bal met de borst. Apice haalt uit met een fantastische trap. Hysi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Hysi trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavin met een snelle inworp. Apice kan de bal niet met de borst controleren. Apice draait met de bal, schiet en ... Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zych is nu in balbezit. Zych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 7:0

30e minuut.
Virabyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan passt de bal zonder na te denken. Zych rent richting de bal. Zych schiet op doel. Hysi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Apice probeert naar een medespeler te passen. Rengifo is nu in balbezit. Zych rent richting de bal. Zych schiet op doel. Hysi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 8:0

34e minuut.
Apice met een snelle inworp. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo met een sublieme pass. Zych rent richting de bal. Zych schiet op doel. Hysi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Hysi probeert naar een medespeler te passen. Zych kopt de bal weg. Apice rent richting de bal. Apice schiet op doel. Hysi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zych is nu in balbezit. Zych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 9:0

37e minuut.
Rengifo speelt de bal door. Zych heeft problemen om de bal te vangen. Apice is nu in balbezit. Apice haalt uit met een fantastische trap. Hysi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavin met een snelle inworp. Rengifo speelt de bal door. Zych rent richting de bal. Zych schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Apice passt de bal met de wreef. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Zych rent richting de bal. Zych draait met de bal, schiet en ... Hysi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 10:0

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gavin zal de hoekschop nemen. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych rent richting de bal. Zych haalt uit met een fantastische trap. Hysi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 11:0

43e minuut.
Gavin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rengifo probeert de bal met de borst te controleren. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Zych rent richting de bal. Zych draait met de bal, schiet en ... Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apice is nu in balbezit. Apice draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 12:0

44e minuut.
Romaguera met een sublieme pass. Geens rent richting de bal. Geens geeft de bal voor. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych schiet op doel. Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Apice rent richting de bal. Apice haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ł O M I A N K I 2%, Thunder F.C 98%.
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 13:0

46e minuut.
Marcarini komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Virabyan passt de bal zonder na te denken. Gavin rent richting de bal. Gavin probeert naar een medespeler te passen. Apice rent richting de bal. Apice schiet op doel. Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zych rent richting de bal. Zych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 14:0

48e minuut.
Bucki is nu in balbezit. Gavin speelt de bal door. Zych rent richting de bal. Zych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 15:0

53e minuut.
Klungelig pakt Virabyan de bal. Virabyan speelt de bal door. Zych rent richting de bal. Zych draait met de bal, schiet en ... Hysi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Hysi verovert de bal door een tackle van achteren. Hysi geeft een lange en hoge pass. Bucki is nu in balbezit. Sandulli verovert de bal door een tackle van achteren. Sandulli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Arguvan heeft problemen om de bal te vangen. Virabyan verovert de bal door een tackle van achteren. Virabyan probeert naar een medespeler te passen. Apice bereikt de bal nog maar net als eerste. Apice schiet op doel. Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Geens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gavin met een snelle inworp. Apice kan de bal niet met de borst controleren. Apice haalt uit met een fantastische trap. Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zych is nu in balbezit. Zych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 16:0

66e minuut.
Rengifo speelt de bal door. Bucki probeert naar een medespeler te passen. Zych rent richting de bal. Zych draait met de bal, schiet en ... Hysi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hysi trapt de bal weg. Daar is Apice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apice geeft de bal voor. Zych is nu in balbezit. Zych draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Gavin met een snelle inworp. Rengifo speelt de bal door. Apice probeert de bal met de borst te controleren. Apice haalt uit met een fantastische trap. Zych probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apice kan de bal niet met de borst controleren. Apice draait met de bal, schiet en ... Hysi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apice rent richting de bal. Apice haalt uit met een fantastische trap. Hysi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 17:0

80e minuut.
Gavin met een sublieme pass. Apice is nu in balbezit. Apice passt de bal zonder na te denken. Zych rent richting de bal. Zych schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Abuda probeert naar een medespeler te passen. Romaguera probeert naar een medespeler te passen. Sandulli heeft problemen om de bal te vangen. Sandulli passt de bal met de wreef. Geens probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gavin met de inworp. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo speelt de bal door. Zych is nu in balbezit. Zych draait met de bal, schiet en ... Hysi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Rengifo met een sublieme pass. Virabyan met een sublieme pass. Zych rent richting de bal. Zych draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ł O M I A N K I 11%, Thunder F.C 89%.
Ł O M I A N K I - Thunder F.C 17:0