Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Raqueto Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Raqueto Phoenix United
4-4-2 Rombo Tactiek CF X
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
60.4 gemiddelde waardering 55.9
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Laosa passt de bal in één keer door. Raimundo rent richting de bal. Raimundo geeft een lange en hoge pass. Peragón springt en kopt de bal. Bell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Phoenix United 1:0

15e minuut.
Ramazanoğlu speelt de bal door. Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido geeft een lange en hoge pass. Laosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laosa schiet op doel. Bell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rostás rent richting de bal. Rostás geeft een lange en hoge pass. Martín Pulido met een sublieme pass. Raimundo geeft een hoge lob. Peragón springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Parada rent richting de bal. Parada geeft de bal voor. Peragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Peragón draait met de bal, schiet en ... Bell probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Phoenix United 2:0

32e minuut.
Ramazanoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parada met een snelle inworp. Martín Pulido geeft de bal voor. Laosa krijgt zijn hoofd ertegen. Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Inworp. Raimundo met de inworp. Parada geeft de bal voor. Peragón maakt een snoekduik en kopt de bal. Bell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Phoenix United 3:0

40e minuut.
Rostás geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raimundo met een snelle inworp. Martín Pulido geeft een lange en hoge pass. Peragón springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raqueto - Phoenix United 4:0

45e minuut.
Inworp. Değirmendere komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 32%, Phoenix United 68%.
Raqueto - Phoenix United 4:0

50e minuut.
Vanbogaert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Parada de bal. Parada speelt de bal door. Martín Pulido rent richting de bal. Martín Pulido geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Martín Pulido passt de bal in één keer door. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo passt de bal zonder na te denken. Peragón is nu in balbezit. Peragón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Martín Pulido is nu in balbezit. Martín Pulido passt de bal in één keer door. Raimundo is nu in balbezit. Raimundo geeft een hoge lob. Peragón springt en kopt de bal. Bell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ramazanoğlu onderschept slim de pass. Laosa rent richting de bal. Ramazanoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laosa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

70e minuut.
Martín Pulido verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Pulido passt de bal zonder na te denken. Raimundo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raimundo geeft de bal voor. Peragón springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bell met een harde bal richting middenveld. Ramazanoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Vanbogaert geeft een lange en hoge pass. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl draait met de bal, schiet en ... Kobari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Leśniewski komt het veld opgelopen. Eder komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Łubikowski speelt de bal door. Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Račšár. Hanzl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łubikowski wilt de vrije trap nemen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raqueto 32%, Phoenix United 68%.
Raqueto - Phoenix United 4:0