Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pipitungi Phoenix United
xxxx Tactiek CF Z Def
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
61.4 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Frutuoso onderschept slim de pass. Frutuoso met een sublieme pass. Łubikowski met een sublieme pass. Humer rent richting de bal. Humer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Costes passt de bal in één keer door. Iordãnescu rent richting de bal. Iordãnescu passt de bal met de wreef. Raffaglio rent richting de bal. Raffaglio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Patriarca geeft een lange en hoge pass. Philiposyan rent richting de bal. Humer onderschept slim de pass. Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl haalt uit met een fantastische trap. Guseinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aderhold onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frutuoso neemt de hoekschop. Hanzl krijgt zijn hoofd ertegen. Humer is nu in balbezit. Humer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hanzl rent richting de bal. Humer rent richting de bal. Philiposyan met een sublieme pass. Humer is nu in balbezit. Humer haalt uit met een fantastische trap. Guseinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 63%, Phoenix United 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pipitungi - Phoenix United 0:0

56e minuut.
Ramazanoğlu met een sublieme pass. Badel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanbogaert. Vanbogaert krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Łubikowski rent richting de bal. Costes verovert de bal door een tackle van achteren. Costes passt de bal zonder na te denken. Vigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Iordãnescu haalt uit met een fantastische trap. Patriarca probeert de bal aan de voet te houden. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel geeft een lange en hoge pass. Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Patriarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriarca passt de bal zonder na te denken. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl schiet op doel. Guseinov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Phoenix United 0:1

75e minuut.
Vigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Iordãnescu met een sublieme pass. Raffaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffaglio geeft een lange en hoge pass. Vigano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Turcu onderschept slim de pass. Turcu geeft de bal voor. Aderhold is nu in balbezit. Humer onderschept slim de pass. Humer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vanbogaert passt de bal met de wreef. Bagiński heeft problemen om de bal te vangen. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Phoenix United 0:2

88e minuut.
Bagiński rent richting de bal. Bagiński geeft een lange en hoge pass. Badel speelt de bal door. Vigano rent richting de bal. Vigano draait met de bal, schiet en ... Dicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 48%, Phoenix United 52%.
FC Pipitungi - Phoenix United 0:2