Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Pipitungi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
FC Pipitungi Phoenix United
Unga_Bunga Tactiek CF X
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
60 gemiddelde waardering 57
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Turcu is nu in balbezit. Rostás rent richting de bal. Vigano verovert de bal door een tackle van achteren. Vigano haalt uit met een fantastische trap. Dicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ramazanoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Turcu kopt de bal weg. Klungelig pakt Badel de bal. Badel geeft een lange en hoge pass. Raffaglio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Philiposyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frutuoso met de inworp. Łubikowski is nu in balbezit. Łubikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Vanbogaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanbogaert passt de bal in één keer door. Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutuoso geeft de bal voor. Hanzl krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Phoenix United 0:1

30e minuut.
Patriarca met een sublieme pass. Bagiński heeft problemen om de bal te vangen. Hanzl is nu in balbezit. Iordãnescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl verovert de bal door een tackle van achteren. Guseinov bokst de bal weg. Hanzl rent richting de bal. Hanzl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Phoenix United 0:2

35e minuut.
Klungelig pakt Iordãnescu de bal. Vanbogaert verovert de bal door een tackle van achteren. Vanbogaert passt de bal in één keer door. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl draait met de bal, schiet en ... Guseinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Aderhold de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 57%, Phoenix United 43%.
FC Pipitungi - Phoenix United 0:2

51e minuut.
Frutuoso is nu in balbezit. Frutuoso geeft een hoge lob. Bagiński kopt de bal weg. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Patriarca rent richting de bal. Patriarca probeert naar een medespeler te passen. Frutuoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutuoso geeft een lange en hoge pass. Hanzl springt en kopt de bal. Guseinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Humer bereikt de bal nog maar net als eerste. Humer haalt uit met een fantastische trap. Guseinov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Badel met de inworp. Prăscan rent richting de bal. Raffaglio onderschept slim de pass. Raffaglio geeft de bal voor. Vigano krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Łubikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łubikowski probeert naar een medespeler te passen. Hanzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanzl schiet op doel. Guseinov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Phoenix United 0:3

82e minuut.
Aderhold geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frutuoso met de inworp. Łubikowski geeft een hoge lob. Hanzl springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vanbogaert met een sublieme pass. Frutuoso probeert naar een medespeler te passen. Humer rent richting de bal. Humer schiet op doel. Guseinov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pipitungi - Phoenix United 0:4

89e minuut.
Haktanır passt de bal zonder na te denken. Vanbogaert is nu in balbezit. Vanbogaert met een sublieme pass. Hanzl is nu in balbezit. Hanzl schiet op doel. Guseinov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pipitungi 57%, Phoenix United 43%.
FC Pipitungi - Phoenix United 0:4