Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DIDI UNITED Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2721
DIDI UNITED CR Flamengo duque de caxias RJ
za6 Tactiek 4-5-1 modificada
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 31
solid Schieten adequate
average Passen average
good Verdedigen weak


27e minuut.
Skenderov rent richting de bal. Skenderov met een sublieme pass. Tepsiev is nu in balbezit. Tepsiev draait met de bal, schiet en ... Condrea probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CR Flamengo duque de caxias RJ 1:0

31e minuut.
Westhöfer is nu in balbezit. Skenderov onderschept slim de pass. Skenderov met een sublieme pass. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Batty rent richting de bal. Batty geeft een lange en hoge pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak draait met de bal, schiet en ... Siderov probeert de bal aan de voet te houden. Sonhador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIDI UNITED 29%, CR Flamengo duque de caxias RJ 71%.
DIDI UNITED - CR Flamengo duque de caxias RJ 1:0

47e minuut.
Skenderov rent richting de bal. Skenderov passt de bal zonder na te denken. Mushev probeert naar een medespeler te passen. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skenderov met een snelle inworp. Daar is Dzhodhev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzhodhev geeft de bal voor. Tepsiev springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Dzhodhev onderschept slim de pass. Dzhodhev met een sublieme pass. Skenderov met een sublieme pass. Daar is Tepsiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tepsiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DIDI UNITED - CR Flamengo duque de caxias RJ 2:0

71e minuut.
Skenderov speelt de bal door. Mushev is nu in balbezit. Mushev passt de bal met de wreef. Daar is Tepsiev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tepsiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Leão probeert naar een medespeler te passen. Yasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yasir geeft een lange en hoge pass. Patriak is nu in balbezit. Patriak schiet op doel. Sonhador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Yasir rent richting de bal. Vutkov onderschept slim de pass. Vutkov passt de bal zonder na te denken. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev draait met de bal, schiet en ... Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DIDI UNITED 39%, CR Flamengo duque de caxias RJ 61%.
DIDI UNITED - CR Flamengo duque de caxias RJ 2:0