Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dżasta Team Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1969
Dżasta Team Fortis Fortuna Adiuvat
wlasna Tactiek ggre
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 26.8
very good Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Ainsalu geeft een hoge lob. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducan is nu in balbezit. Dymacz onderschept slim de pass. Dymacz schiet op doel. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kuzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiewicz speelt de bal door. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Lipski bokst de bal weg.

10e minuut.
Boyadziev bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz onderschept slim de pass. Piesiewicz passt de bal zonder na te denken. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz schiet op doel. Lipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Bedra rent richting de bal. Bedra passt de bal zonder na te denken. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Fortis Fortuna Adiuvat 1:0

25e minuut.
Ainsalu geeft de bal voor. Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra passt de bal met de wreef. Dymacz rent richting de bal. Dymacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Bedra met een sublieme pass. Girskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Girskas speelt de bal door. Dymacz rent richting de bal. Dymacz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lasica rent richting de bal. Lasica probeert naar een medespeler te passen. Văn Phương rent richting de bal. Văn Phương schiet op doel. Caracoi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dżasta Team - Fortis Fortuna Adiuvat 1:1

31e minuut.
Piesiewicz is nu in balbezit. Piesiewicz passt de bal in één keer door. Bedra probeert naar een medespeler te passen. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Lipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Fortis Fortuna Adiuvat 2:1

34e minuut.
Lipski met een harde bal richting middenveld. Boyadziev kopt de bal weg. Daar is Ainsalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Phương is nu in balbezit. Văn Phương haalt uit met een fantastische trap. Caracoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Girskas met een sublieme pass. Fiorenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorenzano passt de bal in één keer door. Bedra geeft een hoge lob. Dymacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

42e minuut.
Kołtoń verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiewicz rent richting de bal. Yuanyong rent richting de bal. Piesiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżasta Team 29%, Fortis Fortuna Adiuvat 71%.
Dżasta Team - Fortis Fortuna Adiuvat 2:1

49e minuut.
Dymacz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuzio de bal onder controle te krijgen. Girskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Girskas geeft de bal voor. Daar is Dymacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Bazianas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Girskas met de inworp. Piesiewicz is nu in balbezit. Piesiewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Lipski trapt de bal weg. Fiorenzano kopt de bal weg. Piesiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesiewicz draait met de bal, schiet en ... Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Adamson is nu in balbezit. Adamson speelt de bal door. Kołtoń met een sublieme pass. Dymacz probeert de bal met de borst te controleren. Dymacz haalt uit met een fantastische trap. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedra rent richting de bal. Bedra haalt uit met een fantastische trap. Lipski bokst de bal weg.

65e minuut.
Girskas rent richting de bal. Girskas geeft de bal voor. Yuanyong onderschept slim de pass. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Yuanyong passt de bal zonder na te denken. Fiorenzano rent richting de bal. Fiorenzano geeft een hoge lob. Dymacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymacz draait met de bal, schiet en ... Lipski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Sualay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamson bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamson geeft een lange en hoge pass. Gameiro kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lasica heeft problemen om de bal te vangen. Pimiento is nu in balbezit. Fiorenzano is nu in balbezit. Fiorenzano geeft een hoge lob. Dymacz krijgt zijn hoofd ertegen. Lipski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Adamson rent richting de bal. Bedra onderschept slim de pass. Bedra speelt de bal door. Dymacz is nu in balbezit. Dymacz schiet op doel. Lipski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Yuanyong kopt de bal weg. Daar is Fiorenzano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiorenzano probeert naar een medespeler te passen. Dymacz rent richting de bal. Dymacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżasta Team - Fortis Fortuna Adiuvat 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżasta Team 20%, Fortis Fortuna Adiuvat 80%.
Dżasta Team - Fortis Fortuna Adiuvat 3:1