Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: MaliniakTeam Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
MaliniakTeam The AssassinS FC
Yamachama Tactiek ATMI W3M
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
69.9 gemiddelde waardering 64.5
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Śliż met een sublieme pass. Balaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaev geeft een lange en hoge pass. Al Gobash rent richting de bal. Al Gobash schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki geeft de bal voor. Maliniak kopt de bal weg. Al Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Gobash schiet op doel. Görbicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
bin Ramli rent richting de bal. bin Ramli passt de bal met de wreef. Śliż geeft een lange en hoge pass. Maliniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Görbicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - The AssassinS FC 1:0

16e minuut.
Zdunik met een sublieme pass. Balsam rent richting de bal. Balsam geeft een hoge lob. Maliniak is nu in balbezit. Maliniak geeft een hoge lob. Görbicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Al Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Gobash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - The AssassinS FC 2:0

18e minuut.
Chętny is nu in balbezit. Chętny probeert naar een medespeler te passen. Zdunik is nu in balbezit. Zdunik geeft de bal voor. Al Gobash krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Magheru is nu in balbezit. Kreštalica onderschept slim de pass. Śliż schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kreštalica is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jachymiak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Paşcalău de bal. Brembati rent richting de bal. Paşcalău maakt een afschuwelijke overtreding. Paşcalău krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Görbicz met een sublieme pass. bin Ramli speelt de bal door. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak geeft de bal voor. Al Gobash springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
bin Ramli probeert de bal met de borst te controleren. bin Ramli passt de bal met de wreef. Zdunik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak haalt uit met een fantastische trap. Görbicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaliniakTeam 45%, The AssassinS FC 55%.
MaliniakTeam - The AssassinS FC 2:0

47e minuut.
Zdunik met een snelle inworp. bin Ramli probeert de bal met de borst te controleren. bin Ramli passt de bal zonder na te denken. Zdunik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunik geeft een lange en hoge pass. Görbicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - The AssassinS FC 3:0

52e minuut.
Balaev geeft de bal voor. Chętny heeft problemen om de bal te vangen. Kreštalica is nu in balbezit. Kreštalica schiet op doel. Feltscher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - The AssassinS FC 3:1

61e minuut.
Kreštalica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brembati. Kreštalica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nalić wilt de vrije trap nemen. Feltscher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - The AssassinS FC 3:2

64e minuut.
Śliż geeft een lange en hoge pass. Febiana heeft problemen om de bal te vangen. Al Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Gobash schiet op doel. Ördekçioğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Miodek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Śliż rent richting de bal. Kincses begaat een overtreding. Śliż raakt geblesseerd tijdens het duel. bin Ramli met een snel genomen vrije trap. Śliż bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliż geeft een hoge lob. Maliniak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kincses geeft een hoge lob. Śliż is nu in balbezit. Kreštalica begaat een overtreding. Kreštalica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaliniakTeam 49%, The AssassinS FC 51%.
MaliniakTeam - The AssassinS FC 3:2