Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Richi Team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers:
Richi team Casoni Hotspur
5-2-1-2 Tactiek T. Burgnich
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
8 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
64.9 gemiddelde waardering 66.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tommasello verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Tommasello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dekanić geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Jackson onderschept slim de pass. Jackson geeft de bal voor. Agustinussen is nu in balbezit. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap. Dediu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Casoni Hotspur 0:1

17e minuut.
Jackson onderschept slim de pass. Jackson speelt de bal door. Ereu probeert naar een medespeler te passen. Agustinussen rent richting de bal. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Casoni Hotspur 0:2

36e minuut.
Schreier bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustinussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekanić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dekanić krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Jackson met een sublieme pass. Bonalume rent richting de bal. Vecsei maakt een afschuwelijke overtreding. Vecsei krijgt een gele kaart. Bonalume is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jacquet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Agustinussen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richi team 72%, Casoni Hotspur 28%.
Richi team - Casoni Hotspur 0:2

46e minuut.
Ruschinskij komt het veld opgelopen. Balajti komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bonalume geeft de bal voor. Guirino is nu in balbezit. Agustinussen verovert de bal door een tackle van achteren. Agustinussen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Casoni Hotspur 0:3

64e minuut.
Dekanić probeert naar een medespeler te passen. Ruschinskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruschinskij met een sublieme pass. van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ven schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Guirino kopt de bal weg. Tommasello is nu in balbezit. Tommasello passt de bal in één keer door. van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ven draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podio komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Jacquet geeft een hoge lob. Agustinussen is nu in balbezit. Mannering legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agustinussen raakt geblesseerd tijdens het duel. Ereu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

73e minuut.
Ruschinskij rent richting de bal. Ruschinskij geeft de bal voor. van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Casoni Hotspur 1:3

81e minuut.
van der Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bryce. van der Ven raakt geblesseerd tijdens het duel. Murno komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Korytkiewicz kopt de bal weg. Tommasello probeert naar een medespeler te passen. Murno is nu in balbezit. Murno schiet op doel. Vergara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richi team - Casoni Hotspur 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richi team 48%, Casoni Hotspur 52%.
Richi team - Casoni Hotspur 2:3