Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puzzonese F.C. San Servolo Atletics
Temp 9-9 Tactiek 443 tech
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62 gemiddelde waardering 38.8
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


15e minuut.
Serrano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pelenis komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Foldyna passt de bal met de wreef. Pelenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujadin begaat een overtreding. Vujadin krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Foldyna probeert naar een medespeler te passen. Roşu is nu in balbezit. Roşu met een sublieme pass. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Foldyna passt de bal in één keer door. Roşu is nu in balbezit. Roşu met een sublieme pass. Zehren is nu in balbezit. Zehren draait met de bal, schiet en ... Stupac bokst de bal weg. Selling bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roşu zal de hoekschop nemen. Pelenis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - San Servolo Atletics 1:0

28e minuut.
Pelenis rent richting de bal. Pelenis geeft een lange en hoge pass. Foldyna geeft de bal voor. Roşu rent richting de bal. Roşu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zehren passt de bal in één keer door. Daar is Gerszberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerszberg passt de bal in één keer door. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - San Servolo Atletics 2:0

34e minuut.
Sabbatini rent richting de bal. Sabbatini met een sublieme pass. Pelenis is nu in balbezit. Pelenis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drescher de bal onder controle te krijgen. Paal! Daar is Bătrânu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabbatini geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzzonese F.C. 19%, San Servolo Atletics 81%.
Puzzonese F.C. - San Servolo Atletics 2:0

46e minuut.
Sabbatini geeft een lange en hoge pass. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna passt de bal zonder na te denken. Zehren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zehren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Roşu rent richting de bal. Drescher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roşu raakt geblesseerd tijdens het duel. Foldyna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zehren maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Selling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stupac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Roşu probeert de bal met de borst te controleren. Roşu probeert naar een medespeler te passen. Gerszberg probeert naar een medespeler te passen. Zehren is nu in balbezit. Zehren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pelenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Škipina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pelenis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Škipina met een sublieme pass. Bilotto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roşu rent richting de bal. Roşu draait met de bal, schiet en ... Stupac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu passt de bal in één keer door. Zehren rent richting de bal. Zehren haalt uit met een fantastische trap. Stupac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - San Servolo Atletics 3:0

61e minuut.
Gerszberg geeft een lange en hoge pass. Selling kan de bal niet met de borst controleren. Pelenis rent richting de bal. Pelenis schiet op doel. Stupac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puzzonese F.C. - San Servolo Atletics 4:0

67e minuut.
Selling heeft problemen om de bal te vangen. Roşu met een sublieme pass. Bătrânu is nu in balbezit. Zehren verovert de bal door een tackle van achteren. Zehren haalt uit met een fantastische trap. Stupac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drescher probeert de bal aan de voet te houden. Pelenis is nu in balbezit. Pelenis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Foldyna is nu in balbezit. Foldyna passt de bal zonder na te denken. Gerszberg rent richting de bal. Gerszberg passt de bal in één keer door. Zehren rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gerszberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roşu springt en kopt de bal. Klungelig pakt Bătrânu de bal. Pelenis rent richting de bal. Pelenis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gerszberg controleert de bal met de borst. Selling rent richting de bal. Met opzet legt Gerszberg zijn tegenspeler op de grond. Gerszberg krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pelenis springt en kopt de bal. Drescher kopt de bal weg. Roşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşu geeft de bal voor. Zehren krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bătrânu probeert de bal aan de voet te houden. Foldyna rent richting de bal. Drescher schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Drescher krijgt een gele kaart. Foldyna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Foldyna wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puzzonese F.C. 25%, San Servolo Atletics 75%.
Puzzonese F.C. - San Servolo Atletics 4:0