Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batera F.C. Murlocs United
Zildjian New2Rec Tactiek Gudu Gudu
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
76.5 gemiddelde waardering 73.7
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


5e minuut.
Alui-Gheorghe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. İlhan is nu in balbezit. Araszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rabí probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Murlocs United 0:1

11e minuut.
Araszkiewicz kopt de bal weg. Ciurea rent richting de bal. Met opzet legt Łubkowski zijn tegenspeler op de grond. Łubkowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ciurea raakt geblesseerd tijdens het duel. Bordeniuc komt bij de bal en schiet. Araszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Rabí bokst de bal weg.

18e minuut.
Inworp. Lish met een snelle inworp. Dragomirescu geeft een hoge lob. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen. Jankowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Batera F.C. - Murlocs United 1:1

19e minuut.
Mazilu speelt de bal door. Płatosz rent richting de bal. Płatosz geeft de bal voor. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klungelig pakt Dragomirescu de bal. Cimmarrusti onderschept slim de pass. Cimmarrusti speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
AL Fahir geeft de bal voor. Gallardo is nu in balbezit. Cimmarrusti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cimmarrusti krijgt een gele kaart. Gallardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallardo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Murlocs United 2:1

41e minuut.
AL Fahir geeft de bal voor. Daar is Gallardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holca is nu in balbezit. Gallardo onderschept slim de pass. Gallardo haalt uit met een fantastische trap. Jankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cimmarrusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimmarrusti geeft de bal voor. Kasap kopt de bal weg. Lish geeft een lange en hoge pass. Gallardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 52%, Murlocs United 48%.
Batera F.C. - Murlocs United 2:1

48e minuut.
Seghir rent richting de bal. Araszkiewicz onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bordeniuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Araszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Rabí kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Lish probeert naar een medespeler te passen. AL Fahir bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir passt de bal met de wreef. Gallardo is nu in balbezit. Gallardo schiet op doel. De bal raakt de paal. Jankowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. AL Fahir neemt de hoekschop. Gallardo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Murlocs United 3:1

55e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Kawaler geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel. Rabí probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Murlocs United 3:2

57e minuut.
Mazilu kopt de bal weg. Kawaler is nu in balbezit. Kawaler probeert naar een medespeler te passen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kawaler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciurea krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dragomirescu passt de bal met de wreef. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Fahir is nu in balbezit. AL Fahir schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dragomirescu is nu in balbezit. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Murlocs United 4:2

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Kasap de bal onder controle te krijgen. Mocanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batera F.C. - Murlocs United 4:3

68e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaler passt de bal met de wreef. Bordeniuc probeert naar een medespeler te passen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Rabí bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moldoveanu komt het veld opgelopen.

71e minuut.
AL Fahir kopt de bal weg. Gallardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bordeniuc. Bordeniuc krijgt een gele kaart.

78e minuut.
dos Aflitos probeert naar een medespeler te passen. AL Fahir is nu in balbezit. Płatosz begaat een overtreding. Płatosz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Holca kopt de bal weg. Mazilu is nu in balbezit. Dragomirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dragomirescu passt de bal zonder na te denken. Gallardo rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Lish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordeniuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeniuc speelt de bal door. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batera F.C. 59%, Murlocs United 41%.
Batera F.C. - Murlocs United 4:3