Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:01
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Demolidor de campeões Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1102
Demolidor de campeões Portinari Football Arte
DC-2010 Tactiek Portinari Clube
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 30.4
formidable Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen weak


7e minuut.
Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Socha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Socha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ceará rent richting de bal. Zvijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará geeft een lange en hoge pass. Ledesma bokst de bal weg.

12e minuut.
Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek passt de bal met de wreef. Socha met een sublieme pass. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Figueroa passt de bal in één keer door. Tchuco probeert naar een medespeler te passen. Sandıkçı is nu in balbezit. Sandıkçı schiet op doel. Paal!

22e minuut.
Bastos probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Socha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sandıkçı springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - Portinari Football Arte 1:0

25e minuut.
Doeltrap. Ledesma trapt de bal weg. Ceará kopt de bal weg. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Boa is nu in balbezit. Boa passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ... Ledesma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - Portinari Football Arte 2:0

33e minuut.
Waele met een sublieme pass. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes passt de bal met de wreef. Boa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa geeft een lange en hoge pass. Zvijer rent richting de bal. Ceará onderschept slim de pass. Ceará draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Figueroa passt de bal in één keer door. Kutepov met een sublieme pass. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demolidor de campeões 25%, Portinari Football Arte 75%.
Demolidor de campeões - Portinari Football Arte 2:0

54e minuut.
Socha geeft een lange en hoge pass. Ceará rent richting de bal. Ceará passt de bal zonder na te denken. Sandıkçı rent richting de bal. Sandıkçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Miodziek passt de bal met de wreef. Socha bereikt de bal nog maar net als eerste. Socha passt de bal met de wreef. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Kutepov begaat een overtreding. Figueroa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ţugulea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - Portinari Football Arte 3:0

76e minuut.
Grilo passt de bal met de wreef. Daar is Kutepov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandıkçı onderschept slim de pass. Sandıkçı schiet op doel. Ledesma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ceará is nu in balbezit. Ceará haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demolidor de campeões - Portinari Football Arte 4:0

79e minuut.
Ţugulea heeft problemen om de bal te vangen. Ţugulea geeft de bal voor. Schnudery is nu in balbezit. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Janovsky heeft problemen om de bal te vangen. Boa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa passt de bal zonder na te denken. Janovsky rent richting de bal. Janovsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demolidor de campeões 34%, Portinari Football Arte 66%.
Demolidor de campeões - Portinari Football Arte 4:0