Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Club Alba SKY-is-the-LIMIT
Ame Tactiek 2024-2025
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
72.9 gemiddelde waardering 57.4
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
uitmuntend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Filia passt de bal in één keer door. Perneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perneta geeft een lange en hoge pass. Filia is nu in balbezit. Filia draait met de bal, schiet en ... Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sułkowski rent richting de bal. Filia onderschept slim de pass. Oportunista rent richting de bal. Filia onderschept slim de pass. Filia haalt uit met een fantastische trap. Gogola bokst de bal weg.

13e minuut.
Fiorentini passt de bal zonder na te denken. Filia rent richting de bal. Met opzet legt Mee zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mee naar de kleedkamers voor een vroege douche. Filia raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Neretljak met een snel genomen vrije trap. Perneta geeft een hoge lob. Antczak rent richting de bal. Antczak draait met de bal, schiet en ... Gogola bokst de bal weg.

23e minuut.
Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski speelt de bal door. Filia is nu in balbezit. Antczak is nu in balbezit. Antczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Perneta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiorentini. Perneta raakt geblesseerd tijdens het duel. Neretljak met een snel genomen vrije trap. Antczak krijgt zijn hoofd ertegen. Gogola bokst de bal weg.

30e minuut.
Neretljak rent richting de bal. Neretljak speelt de bal door. Antczak is nu in balbezit. Antczak draait met de bal, schiet en ... Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - SKY-is-the-LIMIT 1:0

35e minuut.
Brechbühl heeft problemen om de bal te vangen. Vercauteren probeert naar een medespeler te passen. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - SKY-is-the-LIMIT 2:0

37e minuut.
Klungelig pakt Həsənli de bal. Chęcielewski met een sublieme pass. Perneta is nu in balbezit. Perneta geeft een lange en hoge pass. Antczak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Antczak krijgt zijn hoofd ertegen. Gogola speelt de bal door. Vercauteren kopt de bal weg. Antczak rent richting de bal. Antczak schiet op doel. Gogola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 15%, SKY-is-the-LIMIT 85%.
Sport Club Alba - SKY-is-the-LIMIT 2:0

46e minuut.
Vercauteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercauteren passt de bal zonder na te denken. Antczak is nu in balbezit. Antczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - SKY-is-the-LIMIT 3:0

48e minuut.
Neretljak rent richting de bal. Codrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Codrescu met een snelle inworp. Crăciun geeft een hoge lob. Lupescu bokst de bal weg.

51e minuut.
Vercauteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercauteren passt de bal in één keer door. Antczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antczak draait met de bal, schiet en ... Gogola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - SKY-is-the-LIMIT 4:0

55e minuut.
Sułkowski is nu in balbezit. Abdel Fatah is nu in balbezit. Antczak verovert de bal door een tackle van achteren. Antczak schiet op doel. Gogola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - SKY-is-the-LIMIT 5:0

57e minuut.
Codrescu onderschept slim de pass. Daar is Codrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codrescu speelt de bal door. Crăciun geeft een hoge lob. Had maakt een snoekduik en kopt de bal. Lupescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Neretljak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazzucco komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Oportunista is nu in balbezit. Oportunista passt de bal in één keer door. Codrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrescu geeft een hoge lob. Had maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Club Alba - SKY-is-the-LIMIT 5:1

77e minuut.
Həsənli rent richting de bal. Həsənli geeft de bal voor. Mazzucco rent richting de bal. Mazzucco geeft een hoge lob. Antczak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Club Alba 32%, SKY-is-the-LIMIT 68%.
Sport Club Alba - SKY-is-the-LIMIT 5:1