Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.K.S. Victoria Szczawa Gieschewald
ALL-IN 2K22.2 Tactiek trojka
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 39.4
very good Schieten adequate
solid Passen average
solid Verdedigen good


1e minuut.
Potasiński passt de bal met de wreef. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec passt de bal in één keer door. Lehter is nu in balbezit. Lehter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Fritsche is nu in balbezit. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche onderschept slim de pass. Fritsche draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Potasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utech is nu in balbezit. Utech schiet op doel. Marudzewicz bokst de bal weg.

10e minuut.
Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyś is nu in balbezit. Pyś passt de bal in één keer door. Lehter is nu in balbezit. Lehter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche geeft de bal voor. Klungelig pakt Prokop de bal. Utech rent richting de bal. Utech draait met de bal, schiet en ... Paal! Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Prokop kopt de bal weg. Pawlikowski rent richting de bal. Utech verovert de bal door een tackle van achteren. Utech draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Gieschewald 1:0

19e minuut.
Prokop geeft een lange en hoge pass. Pagano kopt de bal weg. Potasiński geeft de bal voor. Lehter rent richting de bal. Lehter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Prokop speelt de bal door. Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus geeft de bal voor. Opseth is nu in balbezit. Opseth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny passt de bal in één keer door. Rosset met een sublieme pass. Opseth rent richting de bal. Opseth geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Prokop bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokop geeft een hoge lob. Opseth is nu in balbezit. Opseth geeft de bal voor. Utech maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Gieschewald 2:0

42e minuut.
Fritsche is nu in balbezit. Pawlikowski is nu in balbezit. Fritsche verovert de bal door een tackle van achteren. Fritsche haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Gieschewald 3:0

45e minuut.
Pawlikowski passt de bal met de wreef. Bingowicz geeft de bal voor. Szumanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stec rent richting de bal. Stec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 51%, Gieschewald 49%.
K.K.S. Victoria Szczawa - Gieschewald 3:0

51e minuut.
Fritsche kopt de bal weg. Utech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pagano krijgt een gele kaart. Utech raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fritsche neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Gieschewald 4:0

53e minuut.
Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kónya verovert de bal door een tackle van achteren. Kónya geeft een lange en hoge pass. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Opseth bereikt de bal nog maar net als eerste. Opseth passt de bal met de wreef. Fritsche is nu in balbezit. Fritsche draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Opseth probeert naar een medespeler te passen. Fritsche rent richting de bal. Błoch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Błoch krijgt een gele kaart. Fritsche raakt geblesseerd tijdens het duel. Fritsche neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Marudzewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fritsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Fritsche schiet op doel. Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Gieschewald 5:0

81e minuut.
Brękus bereikt de bal nog maar net als eerste. Brękus passt de bal met de wreef. Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Prokop onderschept slim de pass. Prokop probeert naar een medespeler te passen. Utech is nu in balbezit. Utech draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Gieschewald 6:0

87e minuut.
Rosset bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosset geeft de bal voor. Fritsche rent richting de bal. Fritsche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.K.S. Victoria Szczawa - Gieschewald 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.K.S. Victoria Szczawa 49%, Gieschewald 51%.
K.K.S. Victoria Szczawa - Gieschewald 7:0