Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Moderna Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
SMS Mielec FK Vilnius
:) Tactiek Žirmūnai
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 38.2
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Hardin probeert naar een medespeler te passen. Quintullanca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thanh Long. Thanh Long krijgt een gele kaart. Quintullanca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hardin met een snel genomen vrije trap. Quintullanca krijgt zijn hoofd ertegen. Gros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patetta is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hardin zal de hoekschop nemen. Quintullanca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FK Vilnius 1:0

6e minuut.
Puebla passt de bal in één keer door. Kapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapo passt de bal met de wreef. Hardin rent richting de bal. Hardin geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca draait met de bal, schiet en ... Gros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FK Vilnius 2:0

8e minuut.
Thanh Long geeft een hoge lob. Inworp. Hardin met de inworp. Kapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Puebla probeert naar een medespeler te passen. Borenstein rent richting de bal. Borenstein passt de bal zonder na te denken. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FK Vilnius 3:0

20e minuut.
Puebla kopt de bal weg. Borenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Borenstein geeft de bal voor. Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz schiet op doel. Gros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borenstein zal de hoekschop nemen. Quintullanca krijgt zijn hoofd ertegen. Patetta probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FK Vilnius 4:0

23e minuut.
Curto passt de bal zonder na te denken. Barski is nu in balbezit. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Braeckman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FK Vilnius 4:1

25e minuut.
Borenstein probeert naar een medespeler te passen. Kapo speelt de bal door. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft de bal voor. Waszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kapo onderschept slim de pass. Kapo passt de bal in één keer door. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft de bal voor. Quintullanca springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz geeft de bal voor. Kapo is nu in balbezit. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quintullanca rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 31%, FK Vilnius 69%.
SMS Mielec - FK Vilnius 4:1

52e minuut.
Crespo is nu in balbezit. Barski verovert de bal door een tackle van achteren. Barski geeft een lange en hoge pass. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapo probeert naar een medespeler te passen. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft de bal voor. Quintullanca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapo geeft de bal voor. Hardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardin geeft een lange en hoge pass. Quintullanca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kapo kopt de bal weg. Borenstein rent richting de bal. Borenstein met een sublieme pass. Kapo is nu in balbezit. Kapo schiet op doel. Gros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FK Vilnius 5:1

68e minuut.
Puebla geeft een hoge lob. Thanh Long kopt de bal weg. Quintullanca is nu in balbezit. Quintullanca haalt uit met een fantastische trap. Gros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SMS Mielec - FK Vilnius 6:1

70e minuut.
Kapo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapo passt de bal zonder na te denken. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft een hoge lob. Quintullanca krijgt zijn hoofd ertegen. Gros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Curto is nu in balbezit. Kapo verovert de bal door een tackle van achteren. Kapo geeft een hoge lob. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Waszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kusideł heeft problemen om de bal te vangen. Kapo is nu in balbezit. Kapo probeert naar een medespeler te passen. Hardin is nu in balbezit. Hardin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hardin kan de bal niet met de borst controleren. Hardin geeft een lange en hoge pass. Trešl kopt de bal weg. Borenstein rent richting de bal. Borenstein schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Curto passt de bal met de wreef. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borenstein is nu in balbezit. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SMS Mielec 35%, FK Vilnius 65%.
SMS Mielec - FK Vilnius 6:1