Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Ghetto-Laustee Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5180
AC Ghetto-Laustee Százhalombattai Arany Ászok
piikki Tactiek N3d5x
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 40
adequate Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Harakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Shenghuan rent richting de bal. Shenghuan probeert naar een medespeler te passen. Kujansivu is nu in balbezit. Kujansivu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Harakainen rent richting de bal. Harakainen passt de bal zonder na te denken. Myllyveräjä bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllyveräjä schiet op doel. van der Sluis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Ghetto-Laustee - Százhalombattai Arany Ászok 1:0

20e minuut.
Zvirac onderschept slim de pass. Hurmerinta verovert de bal door een tackle van achteren. Hurmerinta passt de bal zonder na te denken. Harakainen is nu in balbezit. Harakainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rodríguez Lanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Lanza geeft een lange en hoge pass. Stranzl kopt de bal weg. bin Mohd Hanafiah rent richting de bal. bin Mohd Hanafiah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Shenghuan speelt de bal door. Polverini rent richting de bal. Polverini passt de bal zonder na te denken. Stranzl rent richting de bal. Stranzl haalt uit met een fantastische trap. Gerlander verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Oinaala is nu in balbezit. bin Mohd Hanafiah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Hanafiah passt de bal met de wreef. Stranzl rent richting de bal. Stranzl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ghetto-Laustee 54%, Százhalombattai Arany Ászok 46%.
AC Ghetto-Laustee - Százhalombattai Arany Ászok 1:0

50e minuut.
Oinaala verovert de bal door een tackle van achteren. Oinaala speelt de bal door. Pinola met een sublieme pass. Daar is bin Mohd Hanafiah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Mohd Hanafiah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pinola geeft een hoge lob. Inworp. Oinaala met een snelle inworp. Shenghuan rent richting de bal. Shenghuan geeft een hoge lob. Gerlander probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Hurmerinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurmerinta passt de bal met de wreef. Polverini probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Hanafiah bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Hanafiah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Nedilko verovert de bal door een tackle van achteren. Oinaala bereikt de bal nog maar net als eerste. Oinaala passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Hanafiah is nu in balbezit. bin Mohd Hanafiah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pirttinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Polverini verovert de bal door een tackle van achteren. Polverini geeft een hoge lob. Stranzl is nu in balbezit. Stranzl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Uusiniemi heeft problemen om de bal te vangen. Polverini rent richting de bal. Polverini passt de bal zonder na te denken. bin Mohd Hanafiah is nu in balbezit. bin Mohd Hanafiah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Ghetto-Laustee - Százhalombattai Arany Ászok 1:1

90e minuut.
Kujansivu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Polverini met de inworp. Shenghuan heeft problemen om de bal te vangen. Shenghuan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Ghetto-Laustee 62%, Százhalombattai Arany Ászok 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Ghetto-Laustee - Százhalombattai Arany Ászok 1:1