Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nara Team United FC Galette-Saucisse
5B3L2 Tactiek 4-3-1-2-A-Test1
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
74.8 gemiddelde waardering 77.3
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


2e minuut.
Cornel probeert naar een medespeler te passen. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres geeft een lange en hoge pass. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksözlü schiet op doel. Ternero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andres zal de hoekschop nemen. Toksözlü springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 0:1

13e minuut.
Kilijan rent richting de bal. Kilijan geeft een lange en hoge pass. Valette met een sublieme pass. Doré rent richting de bal. Doré haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Moore passt de bal in één keer door. Rey is nu in balbezit. Rey geeft een hoge lob. Doré springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Štetić met een harde bal richting middenveld. Harasimczuk kopt de bal weg. Valette met een sublieme pass. Ríos is nu in balbezit. Ríos draait met de bal, schiet en ... Štetić bokst de bal weg. Doré is nu in balbezit. Doré schiet op doel. Štetić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 1:1

19e minuut.
Andres geeft een hoge lob. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato maakt een afschuwelijke overtreding. Cerrato krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Valette probeert naar een medespeler te passen. Daar is Doré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kant. Doré raakt geblesseerd tijdens het duel. Valette wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Štetić met een sublieme pass. Geck kopt de bal weg. Buszka rent richting de bal. AL Hareb onderschept slim de pass. AL Hareb haalt uit met een fantastische trap. Ternero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kant speelt de bal door. Cornel probeert naar een medespeler te passen. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap. Ternero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 1:2

31e minuut.
Geck kopt de bal weg. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez Cuesta. Pérez Cuesta krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Valette met een snelle inworp. Moore geeft de bal voor. Kilijan kan de bal niet met de borst controleren. Ríos rent richting de bal. Ríos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 2:2

44e minuut.
Toksözlü is nu in balbezit. Ternero probeert naar een medespeler te passen. Valette met een sublieme pass. Klungelig pakt Ríos de bal. Ríos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nara Team United 51%, FC Galette-Saucisse 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 2:2

55e minuut.
AL Hareb kopt de bal weg. Paravati probeert de bal aan de voet te houden. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... Ternero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 2:3

61e minuut.
Valette rent richting de bal. Valette geeft de bal voor. Doré rent richting de bal. Doré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 3:3

69e minuut.
Cerrato speelt de bal door. Moore is nu in balbezit. Moore probeert naar een medespeler te passen. Doré is nu in balbezit. Doré draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doré bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos rent richting de bal. Doré is nu in balbezit. Ríos rent richting de bal. Ríos draait met de bal, schiet en ... Štetić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Moore is nu in balbezit. Doré controleert de bal met de borst. Moore is nu in balbezit. Doré is nu in balbezit. Doré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cornel met een sublieme pass. Pérez Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Cuesta geeft een lange en hoge pass. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksözlü schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Cerrato met een sublieme pass. Cornel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornel geeft een lange en hoge pass. AL Hareb rent richting de bal. AL Hareb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Valette geeft een hoge lob. Kant bereikt de bal nog maar net als eerste. Doré begaat een overtreding. Doré krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Toksözlü kopt de bal weg. AL Hareb probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Geck de bal. Geck geeft een hoge lob. AL Hareb springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Geck geeft een lange en hoge pass. Thiebaut verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Andres neemt de hoekschop. Toksözlü springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nara Team United 50%, FC Galette-Saucisse 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nara Team United - FC Galette-Saucisse 3:3