Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Zulia Ile Ife
Korn 8 Tactiek Motopirueta
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
66.2 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen very good


14e minuut.
Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro passt de bal in één keer door. Hrenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc geeft de bal voor. Turchin krijgt zijn hoofd ertegen. Córdova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bracho rent richting de bal. Bracho schiet op doel. Córdova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 1:0

20e minuut.
Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Hrenciuc is nu in balbezit. Talavera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talavera krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Butto kopt de bal weg. Aroztegu is nu in balbezit. Stănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stănescu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Butto passt de bal in één keer door. Pravettoni is nu in balbezit. Pravettoni passt de bal met de wreef. Bracho is nu in balbezit. Bracho schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Faragó is nu in balbezit. Garvey onderschept slim de pass. Bryła rent richting de bal. Bryła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Zulia - Ile Ife 1:1

35e minuut.
Pyrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski maakt een afschuwelijke overtreding. Pyrzanowski krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Butto onderschept slim de pass. Butto geeft een lange en hoge pass. Turchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Turchin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Zulia - Ile Ife 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 36%, Ile Ife 64%.
Atletico Zulia - Ile Ife 2:1

48e minuut.
Di Falco bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Hrenciuc met een sublieme pass. Bracho rent richting de bal. Bracho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pravettoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pravettoni geeft de bal voor. Turchin kopt de bal weg. Turchin kan de bal niet met de borst controleren. Turchin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Faragó stond buitenspel. Pardo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Zulia 39%, Ile Ife 61%.
Atletico Zulia - Ile Ife 2:1