Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Glutines Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 958
FC Glutines SKS SP48
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 24.3
solid Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Magdziej speelt de bal door. Zborowski is nu in balbezit. Chełminiak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zborowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Marusarz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - SKS SP48 1:0

4e minuut.
Becla bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej passt de bal met de wreef. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zborowski rent richting de bal. Chełminiak onderschept slim de pass. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej haalt uit met een fantastische trap. Szczucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - SKS SP48 2:0

9e minuut.
Branicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pol onderschept slim de pass. Pol geeft de bal voor. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Adamowicz rent richting de bal. Adamowicz speelt de bal door. Mikosik rent richting de bal. Mikosik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski geeft de bal voor. Konarski probeert de bal met de borst te controleren. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz haalt uit met een fantastische trap. Szczucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Marusarz rent richting de bal. Marusarz haalt uit met een fantastische trap. Szczucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - SKS SP48 3:0

17e minuut.
Kochański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochański geeft een lange en hoge pass. Daar is Konarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Szczucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - SKS SP48 4:0

21e minuut.
Kochański met een sublieme pass. Daar is Marusarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marusarz passt de bal met de wreef. Zborowski rent richting de bal. Zborowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Marusarz kopt de bal weg. Szczucki met een sublieme pass. Magdziej kopt de bal weg. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski draait met de bal, schiet en ... Szczucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Śliż geeft een hoge lob. Walas kopt de bal weg. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciemny komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Buchnajzer rent richting de bal. Marusarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marusarz met een sublieme pass. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - SKS SP48 5:0

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Magdziej de bal onder controle te krijgen. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski speelt de bal door. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glutines 28%, SKS SP48 72%.
FC Glutines - SKS SP48 5:0

46e minuut.
Maniewski komt het veld opgelopen. Neros komt het veld opgelopen. Kasztelan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Marusarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz passt de bal in één keer door. Pol is nu in balbezit. Klungelig pakt Pol de bal. Pol geeft een hoge lob. Szczucki bokst de bal weg. Marusarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - SKS SP48 6:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski geeft de bal voor. Marusarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Szczucki bokst de bal weg. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - SKS SP48 7:0

54e minuut.
Walas geeft een lange en hoge pass. Szczucki speelt de bal door. Kochański kopt de bal weg. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Zborowski rent richting de bal. Zborowski passt de bal zonder na te denken. Kasztelan heeft problemen om de bal te vangen. Marusarz rent richting de bal. Marusarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - SKS SP48 8:0

63e minuut.
Gajda passt de bal met de wreef. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz passt de bal zonder na te denken. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Przybył geeft een lange en hoge pass. Kasztelan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marusarz verovert de bal door een tackle van achteren. Marusarz draait met de bal, schiet en ... Szczucki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glutines - SKS SP48 9:0

69e minuut.
Daar is Białożyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branicki is nu in balbezit. Przybył rent richting de bal. Przybył geeft de bal voor. Branicki geeft de bal voor. Kondrot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Chełminiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Śledź komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Magdziej met een sublieme pass. Gajda heeft problemen om de bal te vangen. Gajda geeft een lange en hoge pass. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Magdziej speelt de bal door. Pol is nu in balbezit. Pol met een sublieme pass. Marusarz rent richting de bal. Marusarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski is nu in balbezit. Magdziej rent richting de bal. Zborowski is nu in balbezit. Zborowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Śledź rent richting de bal. Marusarz onderschept slim de pass. Daar is Zborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marusarz is nu in balbezit. Marusarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Neros kopt de bal weg. Walas is nu in balbezit. Walas passt de bal met de wreef. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Białożyt geeft een lange en hoge pass. Zborowski kopt de bal weg. Kasztelan heeft problemen om de bal te vangen. Marusarz rent richting de bal. Marusarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Doeltrap. Szczucki met een harde bal richting middenveld. Marusarz heeft problemen om de bal te vangen. Marusarz schiet op doel. Szczucki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glutines 27%, SKS SP48 73%.
FC Glutines - SKS SP48 9:0