Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: świrusy Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3467
świrusy Vikings of South
2sx Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 42.7
matig Schieten matig
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


24e minuut.
Mulyono probeert naar een medespeler te passen. Gordon rent richting de bal. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon onderschept slim de pass. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Vasas bokst de bal weg. Mulyono is nu in balbezit. Mulyono schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Vikings of South 0:1

27e minuut.
Kuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafa geeft een hoge lob. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
świrusy - Vikings of South 0:2

41e minuut.
Tsonis probeert naar een medespeler te passen. Mustafa rent richting de bal. Mustafa geeft een lange en hoge pass. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 60%, Vikings of South 40%.
świrusy - Vikings of South 0:2

50e minuut.
Vasas met een harde bal richting middenveld. Buquicchio kopt de bal weg. Mulyono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulyono haalt uit met een fantastische trap. Vasas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Rosal is nu in balbezit. Harilal verovert de bal door een tackle van achteren. Harilal geeft een lange en hoge pass. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Vasas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Rosal passt de bal met de wreef. Czopik geeft een hoge lob. Bobovník probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosal rent richting de bal. Rosal schiet op doel. Lindão bokst de bal weg.

63e minuut.
Tsonis met een snelle inworp. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Mulyono rent richting de bal. Mulyono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Incerti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Salata passt de bal zonder na te denken. Tsonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsonis geeft de bal voor. Mulyono is nu in balbezit. Mulyono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tsonis met de inworp. Mustafa rent richting de bal. Mustafa geeft een hoge lob. Mulyono controleert de bal met de borst. Mulyono schiet op doel. Vasas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Czopik geeft een lange en hoge pass. Gordon is nu in balbezit. Gordon passt de bal met de wreef. Mulyono rent richting de bal. Mulyono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Incerti kopt de bal weg. Ramut speelt de bal door. Holecz heeft problemen om de bal te vangen. Incerti is nu in balbezit. Incerti schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: świrusy 61%, Vikings of South 39%.
świrusy - Vikings of South 0:2