Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: GKS "Piast" Gliwice Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1273
GKS `Piast` Gliwice C.A OSASUNA
PA ver. 2.1 =) Tactiek OSA532
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
23.5 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Tofiqli haalt uit met een fantastische trap. Toffanetti probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kościuszko zal de hoekschop nemen. Alarcón springt en kopt de bal. Madziek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kościuszko geeft een hoge lob. Serpato heeft problemen om de bal te vangen. Serpato met een sublieme pass. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Mayer is nu in balbezit. Mayer geeft een lange en hoge pass. Quang Thuận kopt de bal weg. Chwast kan de bal niet met de borst controleren. Chwast schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bazzarella speelt de bal door. Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato passt de bal in één keer door. Tofiqli is nu in balbezit. Tofiqli haalt uit met een fantastische trap. Madziek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Aclan is nu in balbezit. Ryndak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tylka de bal. Alarcón is nu in balbezit. Alarcón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - C.A OSASUNA 0:1

45e minuut.
Serpato rent richting de bal. Serpato speelt de bal door. Tofiqli heeft problemen om de bal te vangen. Serpato geeft een lange en hoge pass. Alarcón krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS `Piast` Gliwice 75%, C.A OSASUNA 25%.
GKS `Piast` Gliwice - C.A OSASUNA 0:1

47e minuut.
Jakubiec verovert de bal door een tackle van achteren. Eichhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubiec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubiec geeft een hoge lob. Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

62e minuut.
Tofiqli kan de bal niet met de borst controleren. Aclan rent richting de bal. Aclan passt de bal zonder na te denken. Kościuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościuszko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Alarcón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madziek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - C.A OSASUNA 0:2

75e minuut.
Daar is Bazzarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato met een sublieme pass. Tofiqli rent richting de bal. Tofiqli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Kościuszko heeft problemen om de bal te vangen. Bazzarella rent richting de bal. Bazzarella passt de bal met de wreef. Kościuszko geeft de bal voor. Tofiqli krijgt zijn hoofd ertegen. Madziek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - C.A OSASUNA 0:3

82e minuut.
Aclan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Jakubiec met een sublieme pass. Kościuszko is nu in balbezit. Kościuszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Alarcón speelt de bal door. Mayer rent richting de bal. Tofiqli onderschept slim de pass. Tofiqli schiet op doel. Madziek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Serpato rent richting de bal. Serpato geeft een lange en hoge pass. Alarcón maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS `Piast` Gliwice 78%, C.A OSASUNA 22%.
GKS `Piast` Gliwice - C.A OSASUNA 0:3