Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: UE GUINARDO Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
UE GUINARDO Team Lagann F.C
atac Tactiek 442 wnmp
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
72 gemiddelde waardering 64.3
incredible Schieten excellent
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Ferreira kopt de bal weg. Laciga is nu in balbezit. Perez Greco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perez Greco krijgt een gele kaart. Laciga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Genca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Llera Garzón kopt de bal weg. Cubino rent richting de bal. Cubino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palmezano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Szreder heeft problemen om de bal te vangen. Genca is nu in balbezit. Genca passt de bal in één keer door. Laciga bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Guarrotxena kopt de bal weg. Daar is Szviták, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino schiet op doel. Palmezano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Team Lagann F.C 1:0

15e minuut.
Llera Garzón probeert naar een medespeler te passen. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Yardley ... Strafschop! Cubino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guarrotxena legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Klungelig pakt Ferreira de bal. Llera Garzón is nu in balbezit. Met opzet legt Ferreira zijn tegenspeler op de grond. Llera Garzón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laciga komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ripodas met een sublieme pass. Szviták geeft een lange en hoge pass. Bejarano geeft de bal voor. Naishtadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Yardley heeft problemen om de bal te vangen. Cubino rent richting de bal. Bejarano maakt een afschuwelijke overtreding. Bejarano krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Genca speelt de bal door. Văn Hạnh geeft een hoge lob. Szviták bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino onderschept slim de pass. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Palmezano bokst de bal weg. Llera Garzón geeft een hoge lob. Palmezano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Team Lagann F.C 2:0

25e minuut.
Llera Garzón is nu in balbezit. Llera Garzón passt de bal in één keer door. Yardley rent richting de bal. Cubino onderschept slim de pass. Cubino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Perez Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco met een sublieme pass. Laranja onderschept slim de pass. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Laciga kopt de bal weg. Bejarano controleert de bal met de borst. Laciga geeft een hoge lob. Cubino is nu in balbezit. Cubino draait met de bal, schiet en ... Palmezano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Llera Garzón onderschept slim de pass. Llera Garzón geeft een hoge lob. Szviták rent richting de bal. Guarrotxena onderschept slim de pass. Guarrotxena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Team Lagann F.C 3:0

40e minuut.
Perez Greco is nu in balbezit. Perez Greco passt de bal zonder na te denken. Pommerenke rent richting de bal. Pommerenke geeft een hoge lob. Zuccalà krijgt zijn hoofd ertegen. Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt haalt uit met een fantastische trap. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Team Lagann F.C 3:1

45e minuut.
Văn Hạnh speelt de bal door. Laciga met een sublieme pass. Llera Garzón is nu in balbezit. Llera Garzón geeft de bal voor. Cubino krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 41%, Team Lagann F.C 59%.
UE GUINARDO - Team Lagann F.C 3:1

55e minuut.
Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira passt de bal met de wreef. Pommerenke is nu in balbezit. Pommerenke geeft de bal voor. Zuccalà maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Team Lagann F.C 3:2

57e minuut.
Ferreira rent richting de bal. Guarrotxena verovert de bal door een tackle van achteren. Guarrotxena geeft een hoge lob. Cubino rent richting de bal. Cubino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Llera Garzón geeft een lange en hoge pass. Daar is Szviták, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guarrotxena is nu in balbezit. Guarrotxena haalt uit met een fantastische trap. Palmezano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Team Lagann F.C 4:2

63e minuut.
Zuccalà controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Macharski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Herrera komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Macharski kopt de bal weg. Klungelig pakt Maiboroda de bal. Zuccalà bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Team Lagann F.C 4:3

65e minuut.
Cubino speelt de bal door. Guarrotxena bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccalà maakt een afschuwelijke overtreding. Zuccalà krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Inworp. Kučma komt het veld opgelopen. Guerra komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ripodas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripodas geeft een lange en hoge pass. Cubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubino haalt uit met een fantastische trap. Palmezano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UE GUINARDO - Team Lagann F.C 5:3

86e minuut.
Guerra probeert naar een medespeler te passen. Macharski is nu in balbezit. Macharski passt de bal in één keer door. Zuccalà is nu in balbezit. Zuccalà haalt uit met een fantastische trap. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UE GUINARDO 55%, Team Lagann F.C 45%.
UE GUINARDO - Team Lagann F.C 5:3