Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: taliba Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3557
taliba SK_SLAVIA_PRAHA
444 Tactiek sks_schovka
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 30.5
zeer goed Schieten slecht
goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Dzienisz is nu in balbezit. Dzienisz geeft de bal voor. Tomov probeert de bal aan de voet te houden. Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Duggan geeft de bal voor. Dzienisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienisz passt de bal in één keer door. Sedef heeft problemen om de bal te vangen. Sedef haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Plichta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castiñeiras Portos probeert naar een medespeler te passen. Dzienisz geeft een hoge lob. Sedef rent richting de bal. Sedef haalt uit met een fantastische trap. Klepczyński bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - SK_SLAVIA_PRAHA 1:0

42e minuut.
Farfán is nu in balbezit. Farfán geeft de bal voor. Sedef rent richting de bal. Sedef draait met de bal, schiet en ... Klepczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - SK_SLAVIA_PRAHA 2:0

43e minuut.
Dall`Ora probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pitanga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitanga met een sublieme pass. Farfán is nu in balbezit. Farfán geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pitanga met een sublieme pass. Farfán speelt de bal door. Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef draait met de bal, schiet en ... Klepczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - SK_SLAVIA_PRAHA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taliba 11%, SK_SLAVIA_PRAHA 89%.
taliba - SK_SLAVIA_PRAHA 3:0

47e minuut.
Plichta rent richting de bal. Farfán rent richting de bal. Farfán geeft de bal voor. Sedef is nu in balbezit. Sedef schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Farfán is nu in balbezit. Farfán geeft een lange en hoge pass. Sedef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Farfán passt de bal in één keer door. Klepczyński speelt de bal door. Dall`Ora met een sublieme pass. Dzienisz rent richting de bal. Dzienisz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sedef rent richting de bal. Sedef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - SK_SLAVIA_PRAHA 4:0

56e minuut.
Plichta passt de bal in één keer door. Castiñeiras Portos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga speelt de bal door. Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Farfán geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Klepczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - SK_SLAVIA_PRAHA 5:0

70e minuut.
Maciołek rent richting de bal. Maciołek geeft een hoge lob. Sedef rent richting de bal. Sedef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - SK_SLAVIA_PRAHA 6:0

75e minuut.
Plichta rent richting de bal. Kopertowski onderschept slim de pass. Kopertowski met een sublieme pass. Sedef rent richting de bal. Sedef haalt uit met een fantastische trap. Klepczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Dzienisz probeert naar een medespeler te passen. Dall`Ora rent richting de bal. Dall`Ora geeft de bal voor. Sedef is nu in balbezit. Sedef haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pitanga probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopertowski met de inworp. Sedef rent richting de bal. Sedef draait met de bal, schiet en ... Klepczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga probeert naar een medespeler te passen. Farfán probeert naar een medespeler te passen. Sedef is nu in balbezit. Sedef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - SK_SLAVIA_PRAHA 7:0

85e minuut.
Plichta is nu in balbezit. Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieltiens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sedef raakt geblesseerd tijdens het duel. Plichta wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Maciołek rent richting de bal. Maciołek passt de bal zonder na te denken. Dall`Ora probeert naar een medespeler te passen. Farfán is nu in balbezit. Farfán geeft een lange en hoge pass. Klepczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sedef springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
taliba - SK_SLAVIA_PRAHA 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: taliba 8%, SK_SLAVIA_PRAHA 92%.
taliba - SK_SLAVIA_PRAHA 8:0