Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-02 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: namaxa Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
namaxa FC Niebiescy77
442v1 Tactiek 7
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 54.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Eigler geeft de bal voor. Bugáň is nu in balbezit. Met opzet legt Gut zijn tegenspeler op de grond. Gut krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eigler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bugáň is nu in balbezit. Bugáň draait met de bal, schiet en ... Orozco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Niebiescy77 1:0

19e minuut.
Ngọc Cường is nu in balbezit. Moşneguţu onderschept slim de pass. Moşneguţu passt de bal met de wreef. Bugáň is nu in balbezit. Bugáň schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Parada kopt de bal weg. Hauck rent richting de bal. Hauck passt de bal in één keer door. Parada is nu in balbezit. Parada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mjøs met een sublieme pass. Kulička rent richting de bal. Kulička draait met de bal, schiet en ... Mero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
namaxa - FC Niebiescy77 1:1

23e minuut.
Inworp. Hauck met de inworp. Lagosteira rent richting de bal. Kaplár verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Rumangun probeert naar een medespeler te passen. Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu geeft een lange en hoge pass. Norek rent richting de bal. Norek haalt uit met een fantastische trap. Orozco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Niebiescy77 2:1

37e minuut.
Mjøs met een sublieme pass. Rumangun verovert de bal door een tackle van achteren. Klimowicz is nu in balbezit. Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Kulička krijgt zijn hoofd ertegen. Mero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaplár rent richting de bal. Kaplár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
namaxa - FC Niebiescy77 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: namaxa 53%, FC Niebiescy77 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
namaxa - FC Niebiescy77 2:2

49e minuut.
Klimowicz passt de bal met de wreef. Daar is Kulička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplár haalt uit met een fantastische trap. Mero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Niebiescy77 2:3

52e minuut.
Moşneguţu rent richting de bal. Moşneguţu geeft de bal voor. Norek rent richting de bal. Norek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pampilhosa geeft een hoge lob. Ngọc Cường kopt de bal weg. Klimowicz met een sublieme pass. Kulička is nu in balbezit. Kulička draait met de bal, schiet en ... Mero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bugáň rent richting de bal. Bugáň passt de bal met de wreef. Eigler rent richting de bal. Eigler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
namaxa - FC Niebiescy77 3:3

65e minuut.
Daar is Marsman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norek is nu in balbezit. Mjøs begaat een overtreding. Mjøs krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Eigler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ringer geeft de bal voor. Norek krijgt zijn hoofd ertegen. Orozco bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Parada is nu in balbezit. Vărsatu verovert de bal door een tackle van achteren. Vărsatu geeft een hoge lob. Norek rent richting de bal. Norek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kaplár verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplár geeft een lange en hoge pass. Kulička rent richting de bal. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Niebiescy77 3:4

73e minuut.
Pampilhosa geeft een hoge lob. Inworp. Klimowicz met de inworp. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vărsatu is nu in balbezit. Vărsatu speelt de bal door. Norek rent richting de bal. Norek haalt uit met een fantastische trap. Orozco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
namaxa - FC Niebiescy77 4:4

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovačev komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kulička passt de bal in één keer door. Hauck rent richting de bal. Mjøs rent richting de bal. Mjøs passt de bal zonder na te denken. Kaplár rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lagosteira speelt de bal door. Gobetto rent richting de bal. Gobetto geeft een lange en hoge pass. Norek bereikt de bal nog maar net als eerste. Norek haalt uit met een fantastische trap. Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Tischler verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eigler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bugáň maakt een snoekduik en kopt de bal. Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
namaxa - FC Niebiescy77 5:4

82e minuut.
Inworp. Kempiński komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Vărsatu speelt de bal door. Bugáň is nu in balbezit. Bugáň probeert naar een medespeler te passen. Norek is nu in balbezit. Norek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Mjøs passt de bal zonder na te denken. Kaplár is nu in balbezit. Lagosteira rent richting de bal. Kaplár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: namaxa 47%, FC Niebiescy77 53%.
namaxa - FC Niebiescy77 5:4