Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Conquistadors Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4660
Conquistadors TEMPLAR Knights
4222 Tactiek 4222
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 51
goed Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen solide


4e minuut.
Totsikas is nu in balbezit. Onikişubat bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski begaat een overtreding. Delijewski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Onikişubat speelt de bal door. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek met een sublieme pass. Sarci rent richting de bal. Sarci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Onikişubat passt de bal in één keer door. Valle is nu in balbezit. Valle passt de bal in één keer door. Sarci is nu in balbezit. Sarci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Delijewski is nu in balbezit. Delijewski passt de bal zonder na te denken. Urzúa is nu in balbezit. Urzúa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - TEMPLAR Knights 0:1

20e minuut.
Varlan verovert de bal door een tackle van achteren. Varlan passt de bal met de wreef. Delijewski met een sublieme pass. Athanasoulis rent richting de bal. Athanasoulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Totsikas de bal onder controle te krijgen. Athanasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Valle probeert naar een medespeler te passen. Varlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlan passt de bal met de wreef. Athanasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulis schiet op doel. Bărzoi bokst de bal weg. Paal! Athanasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasoulis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - TEMPLAR Knights 0:2

32e minuut.
Trudnos geeft een lange en hoge pass. Wołejszo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kurzeja de bal onder controle te krijgen. Urzúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzúa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Delijewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurzeja onderschept slim de pass. Athanasoulis is nu in balbezit. Athanasoulis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conquistadors 58%, TEMPLAR Knights 42%.
Conquistadors - TEMPLAR Knights 0:2

49e minuut.
Pośpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Pośpiech probeert naar een medespeler te passen. Delijewski speelt de bal door. Urzúa rent richting de bal. Urzúa haalt uit met een fantastische trap. Bărzoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Barulski met een sublieme pass. Varlan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wołejszo. Varlan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pośpiech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal. Bărzoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urzúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzúa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - TEMPLAR Knights 0:3

71e minuut.
Barulski verovert de bal door een tackle van achteren. Barulski passt de bal zonder na te denken. Athanasoulis rent richting de bal. Athanasoulis haalt uit met een fantastische trap. Bărzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - TEMPLAR Knights 0:4

76e minuut.
Varlan verovert de bal door een tackle van achteren. Varlan geeft een hoge lob. Tiits heeft problemen om de bal te vangen. Athanasoulis is nu in balbezit. Athanasoulis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Trudnos passt de bal zonder na te denken. Pośpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech passt de bal met de wreef. Delijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Delijewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bărzoi bokst de bal weg.

82e minuut.
Onikişubat kan de bal niet met de borst controleren. Athanasoulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Onikişubat zijn tegenspeler op de grond. Onikişubat krijgt een gele kaart. Athanasoulis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Athanasoulis kan niet meer verder spelen. Puźniak komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Varlan met een sublieme pass. Delijewski geeft een hoge lob. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak schiet op doel. Bărzoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - TEMPLAR Knights 0:5

88e minuut.
Puźniak is nu in balbezit. Puźniak geeft een hoge lob. Totsikas heeft problemen om de bal te vangen. Delijewski rent richting de bal. Delijewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Delijewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delijewski passt de bal met de wreef. Puźniak rent richting de bal. Puźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Conquistadors - TEMPLAR Knights 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Conquistadors 66%, TEMPLAR Knights 34%.
Conquistadors - TEMPLAR Knights 0:6