Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: HORINCIA MARAMUREȘ
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3150
FC.MINAUR BAIA MARE Horsemen of the Apocalypse
proba atac Tactiek 5-3-2
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 22.8
solide Schieten matig
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Iacomi verovert de bal door een tackle van achteren. Szatmáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmáry geeft een hoge lob. Klungelig pakt Türksoy de bal. Türksoy schiet op doel. Lugo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Horsemen of the Apocalypse 1:0

6e minuut.
Sicard met een sublieme pass. Daar is Korte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türksoy onderschept slim de pass. Türksoy schiet op doel. Lugo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gușea rent richting de bal. Gușea speelt de bal door. Rakštis rent richting de bal. Ganea onderschept slim de pass. Ganea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leja met de inworp. Fernández Entrialgo speelt de bal door. Türksoy rent richting de bal. Türksoy draait met de bal, schiet en ... Lugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Szatmáry passt de bal in één keer door. Fernández Entrialgo is nu in balbezit. Fernández Entrialgo speelt de bal door. Türksoy is nu in balbezit. Türksoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Fernández Entrialgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea maakt een afschuwelijke overtreding. Fernández Entrialgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ursu met een snel genomen vrije trap. Kaufman heeft problemen om de bal te vangen. Onat bereikt de bal nog maar net als eerste. Onat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Horsemen of the Apocalypse 2:0

25e minuut.
Rakštis rent richting de bal. Rakštis passt de bal met de wreef. Achim rent richting de bal. Korte bereikt de bal nog maar net als eerste. Korte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ursu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balaban komt het veld opgelopen. Fernández Entrialgo met een snelle inworp. Türksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksoy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.MINAUR BAIA MARE 35%, Horsemen of the Apocalypse 65%.
FC.MINAUR BAIA MARE - Horsemen of the Apocalypse 2:0

48e minuut.
Lugo probeert naar een medespeler te passen. Iacomi kopt de bal weg. Ganea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganea schiet op doel. Lugo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Horsemen of the Apocalypse 3:0

55e minuut.
Kaufman onderschept slim de pass. Kaufman geeft een hoge lob. Fernández Entrialgo kan de bal niet met de borst controleren. Fernández Entrialgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Horsemen of the Apocalypse 4:0

62e minuut.
Barnett passt de bal in één keer door. Kisleravièius met een sublieme pass. Szatmáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatmáry geeft de bal voor. Türksoy krijgt zijn hoofd ertegen. Lugo bokst de bal weg.

65e minuut.
Balaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim rent richting de bal. Balaban geeft een hoge lob. Ganea is nu in balbezit. Ganea draait met de bal, schiet en ... Lugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gușea geeft de bal voor. Waermoes is nu in balbezit. Onat onderschept slim de pass. Onat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Gușea geeft een hoge lob. Sicard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szatmáry. Sicard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sicard kan niet meer verder spelen. Taşkın komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Daar is Fernández Entrialgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea geeft een hoge lob. Taşkın rent richting de bal. Taşkın haalt uit met een fantastische trap. Sârgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Barnett de bal onder controle te krijgen. Taşkın rent richting de bal. Taşkın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Horsemen of the Apocalypse 4:1

76e minuut.
Iacomi onderschept slim de pass. Iacomi speelt de bal door. Fernández Entrialgo probeert naar een medespeler te passen. Türksoy rent richting de bal. Türksoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Sârgu speelt de bal door. Türksoy kopt de bal weg. Copos probeert de bal aan de voet te houden. Ganea is nu in balbezit. Ganea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Horsemen of the Apocalypse 5:1

89e minuut.
Szatmáry geeft een lange en hoge pass. Türksoy is nu in balbezit. Ganea is nu in balbezit. Ganea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.MINAUR BAIA MARE - Horsemen of the Apocalypse 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.MINAUR BAIA MARE 23%, Horsemen of the Apocalypse 77%.
FC.MINAUR BAIA MARE - Horsemen of the Apocalypse 6:1