Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:46
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: STAL Opole Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4205
STAL Opole 100kafał
ALL Deff Kontra Tactiek ext4333
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 51.3
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Rodríguez Orallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Orallo geeft een lange en hoge pass. Kasap kan de bal niet met de borst controleren. Kasap schiet op doel. Król probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - 100kafał 0:1

4e minuut.
Buk kopt de bal weg. Yakarcaklı rent richting de bal. Yakarcaklı geeft een hoge lob. Kasap is nu in balbezit. Kasap schiet op doel. Król kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Rodríguez Orallo is nu in balbezit. Rodríguez Orallo draait met de bal, schiet en ... Daar is Urbanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Arshad rent richting de bal. Arshad geeft de bal voor. Fedjuk kopt de bal weg. Kasap rent richting de bal. Kasap schiet op doel. Król bokst de bal weg.

10e minuut.
Smoleń rent richting de bal. Fedjuk verovert de bal door een tackle van achteren. Fedjuk passt de bal zonder na te denken. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - 100kafał 0:2

12e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Fedjuk onderschept slim de pass. Fedjuk met een sublieme pass. Daar is Kasap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasap haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Haralambie passt de bal met de wreef. Buk rent richting de bal. Kasap verovert de bal door een tackle van achteren. Kasap schiet op doel. Król werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - 100kafał 0:3

26e minuut.
Ujazdowski is nu in balbezit. Sekulovski verovert de bal door een tackle van achteren. Sekulovski probeert naar een medespeler te passen. Kasap rent richting de bal. Kasap schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - 100kafał 0:4

37e minuut.
Yakarcaklı speelt de bal door. Rodríguez Orallo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasiliu. Vasiliu krijgt een gele kaart. Rodríguez Orallo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yakarcaklı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kasap de bal. Kasap draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - 100kafał 0:5

44e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Fedjuk onderschept slim de pass. Fedjuk met een sublieme pass. Rodríguez Orallo rent richting de bal. Rodríguez Orallo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Haralambie passt de bal in één keer door. Fedjuk rent richting de bal. Fedjuk passt de bal zonder na te denken. Kasap bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasap draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 72%, 100kafał 28%.
STAL Opole - 100kafał 0:5

67e minuut.
Fedjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedjuk passt de bal zonder na te denken. Kasap rent richting de bal. Kasap schiet op doel. Król maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - 100kafał 0:6

75e minuut.
Kudlička raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madvig komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sekulovski met een snelle inworp. Fedjuk met een sublieme pass. Haralambie speelt de bal door. Yakarcaklı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakarcaklı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STAL Opole - 100kafał 0:7

85e minuut.
Klungelig pakt Smoleń de bal. Fedjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedjuk passt de bal in één keer door. Kasap is nu in balbezit. Kasap schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pieczkowski met een snelle inworp. Ujazdowski rent richting de bal. Yakarcaklı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ujazdowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pieczkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STAL Opole 66%, 100kafał 34%.
STAL Opole - 100kafał 0:7