Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów FK Vilnius
moja nowa t Tactiek Žirmūnai
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 42.1
formidable Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen average


6e minuut.
Crespo onderschept slim de pass. Dinka geeft de bal voor. Tasasız rent richting de bal. Tasasız haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FK Vilnius 0:1

6e minuut.
Boca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korukoğlu komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Inworp. Auribault met een snelle inworp. Tooming probeert naar een medespeler te passen. Konno heeft problemen om de bal te vangen. Konno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tooming passt de bal met de wreef. Mahecha rent richting de bal. Mahecha passt de bal in één keer door. Konno is nu in balbezit. Konno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mikołajczuk is nu in balbezit. Tooming rent richting de bal. Tooming passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Waśko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów - FK Vilnius 1:1

20e minuut.
Atanasijević kopt de bal weg. Daar is Korukoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korukoğlu geeft de bal voor. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Estévez met een harde bal richting middenveld. Konno kopt de bal weg. Kapucha heeft problemen om de bal te vangen. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Waśko probeert wanhopig de bal te grijpen. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Waśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gómez de bal. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusideł komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kusideł is nu in balbezit. Kusideł geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Atanasijević de bal. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Dinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasasız rent richting de bal. Tasasız haalt uit met een fantastische trap. Estévez bokst de bal weg. Klungelig pakt Haiqiang de bal. Crespo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FK Vilnius 1:2

41e minuut.
Trešl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korukoğlu. Trešl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kusideł met een snel genomen vrije trap. Crespo maakt een snoekduik en kopt de bal. Estévez bokst de bal weg.

42e minuut.
Auribault heeft problemen om de bal te vangen. Kepenis probeert naar een medespeler te passen. Tasasız rent richting de bal. Dinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinka haalt uit met een fantastische trap. Estévez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 53%, FK Vilnius 47%.
Zagaje Gdów - FK Vilnius 1:2

50e minuut.
Klungelig pakt Kepenis de bal. Auribault rent richting de bal. Auribault probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel. Waśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Auribault is nu in balbezit. Auribault passt de bal met de wreef. Tooming heeft problemen om de bal te vangen. Tooming geeft de bal voor. Mikołajczuk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tooming geeft een hoge lob. Sánchez is nu in balbezit. Mikołajczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikołajczuk krijgt een gele kaart. Sánchez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sánchez kan niet meer verder spelen. Curto komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Dinka speelt de bal door. Korodowski is nu in balbezit. Korodowski geeft een hoge lob. Konno is nu in balbezit. Konno schiet op doel. Waśko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Auribault geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Kapucha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dinka passt de bal met de wreef. Kepenis rent richting de bal. Kepenis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tasasız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasasız schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Konno bereikt de bal nog maar net als eerste. Konno geeft de bal voor. Mahecha rent richting de bal. Mahecha schiet op doel. Waśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów - FK Vilnius 2:2

67e minuut.
Andronic komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Kujawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahecha is nu in balbezit. Kapucha rent richting de bal. Mahecha onderschept slim de pass. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Waśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Korukoğlu onderschept slim de pass. Korukoğlu geeft een lange en hoge pass. Curto heeft problemen om de bal te vangen. Mahecha is nu in balbezit. Mahecha haalt uit met een fantastische trap. Waśko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Curto met een sublieme pass. Mahecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahecha draait met de bal, schiet en ... Waśko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FK Vilnius 3:2

81e minuut.
Tooming passt de bal zonder na te denken. Andronic is nu in balbezit. Andronic geeft de bal voor. Mahecha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FK Vilnius 4:2

90e minuut.
Tooming onderschept slim de pass. Kapucha onderschept slim de pass. Mahecha verovert de bal door een tackle van achteren. Mahecha schiet op doel. Waśko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - FK Vilnius 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 30%, FK Vilnius 70%.
Zagaje Gdów - FK Vilnius 5:2