Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagaje Gdów Mission FC 2011
moja nowa t Tactiek nagyon védekez
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
58.8 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


17e minuut.
Miriuta met de inworp. Ruiz de Lopera rent richting de bal. Ruiz de Lopera geeft een hoge lob. Resende rent richting de bal. Resende draait met de bal, schiet en ... Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Miriuta met een sublieme pass. Mitrea rent richting de bal. Korodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Estévez speelt de bal door. Daar is Korodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estévez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Auribault raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andronic komt het veld opgelopen. Konno neemt de hoekschop. Mahecha maakt een snoekduik en kopt de bal. Klouvatos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikołajczuk is nu in balbezit. Keblas verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Mission FC 2011 1:0

33e minuut.
Mikołajczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Andronic de bal. Cserba begaat een overtreding. Cserba krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Burdisso rent richting de bal. Sordyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdisso verovert de bal door een tackle van achteren. Burdisso schiet op doel. Estévez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zagaje Gdów - Mission FC 2011 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 59%, Mission FC 2011 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zagaje Gdów - Mission FC 2011 1:1

49e minuut.
Atanasijević kopt de bal weg. Tooming geeft een hoge lob. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Klouvatos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Koltai komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltai passt de bal met de wreef. Cebesoy is nu in balbezit. Cebesoy geeft de bal voor. Mitrea krijgt zijn hoofd ertegen. Estévez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Miriuta probeert naar een medespeler te passen. Mitrea rent richting de bal. Korodowski begaat een overtreding. Mitrea raakt geblesseerd tijdens het duel. Koltai komt bij de bal en schiet. Estévez bokst de bal weg.

67e minuut.
Miriuta met een sublieme pass. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korodowski. Korodowski krijgt een gele kaart. Mitrea raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koltai neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Keblas rent richting de bal. Mahecha begaat een overtreding. Keblas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keblas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mitrea rent richting de bal. Mitrea heeft problemen om de bal te vangen. Mitrea draait met de bal, schiet en ... Estévez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagaje Gdów - Mission FC 2011 1:2

83e minuut.
Atanasijević is nu in balbezit. Resende onderschept slim de pass. Burdisso rent richting de bal. Burdisso draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Konno geeft een hoge lob. Cserba onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andronic zal de hoekschop nemen. Mahecha krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagaje Gdów 62%, Mission FC 2011 38%.
Zagaje Gdów - Mission FC 2011 1:2