Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:01
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Digital FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 650
Digital FC Bastion of Fortune
Padrão Tactiek BoF
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.5 gemiddelde waardering 34.3
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Schatz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rolfes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes geeft een hoge lob. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - Bastion of Fortune 0:1

6e minuut.
Gronau is nu in balbezit. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Ambrosio is nu in balbezit. Lisichkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. Beirens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Robledo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Monteiro neemt vlug de vrije trap. Lisichkov kopt de bal weg. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Digital FC - Bastion of Fortune 1:1

10e minuut.
Cox verovert de bal door een tackle van achteren. Schatz geeft de bal voor. Robledo is nu in balbezit. Robledo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Venâncio de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Gronau geeft een hoge lob. Romero kopt de bal weg. Robledo rent richting de bal. Robledo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Venâncio de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Robledo passt de bal in één keer door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero probeert naar een medespeler te passen. Robledo is nu in balbezit. Robledo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Schatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda onderschept slim de pass. Pereda geeft een lange en hoge pass. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Rabanete rent richting de bal. Gronau is nu in balbezit. Rabanete onderschept slim de pass. Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Rosado is nu in balbezit. Rolfes onderschept slim de pass. Rolfes met een sublieme pass. Standfest rent richting de bal. Standfest draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lisichkov is nu in balbezit. Rabanete is nu in balbezit. Lisichkov rent richting de bal. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete draait met de bal, schiet en ... Beirens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Monteiro speelt de bal door. Daar is Lisichkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisichkov geeft een hoge lob. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabanete draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rabanete bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Digital FC - Bastion of Fortune 2:1

44e minuut.
Pereda rent richting de bal. Romero rent richting de bal. Romero passt de bal met de wreef. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Digital FC - Bastion of Fortune 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital FC 49%, Bastion of Fortune 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Digital FC - Bastion of Fortune 2:2

54e minuut.
Romero rent richting de bal. Venâncio onderschept slim de pass. Schatz rent richting de bal. Schatz geeft de bal voor. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Erdinger met een sublieme pass. Cox bereikt de bal nog maar net als eerste. Cox geeft een lange en hoge pass. Lisichkov is nu in balbezit. Lisichkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rolfes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes passt de bal met de wreef. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo draait met de bal, schiet en ... Paiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drummond komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Robledo rent richting de bal. Standfest is nu in balbezit. Standfest met een sublieme pass. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Rolfes passt de bal met de wreef. Standfest rent richting de bal. Met opzet legt Piedade zijn tegenspeler op de grond. Standfest raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Standfest kan niet meer verder spelen. Zamponi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Digital FC 55%, Bastion of Fortune 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Digital FC - Bastion of Fortune 2:2