Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlone Town A.F.C. Nyíregyháza FC
CC - Leccester Tactiek Town A.F.C
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
6 Buitenspel 0
71.5 gemiddelde waardering 70.1
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Bustillos met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Veskioja de bal onder controle te krijgen. Łojek is nu in balbezit. Łojek geeft de bal voor. Estatzu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Marcovecchio passt de bal zonder na te denken. Godfred rent richting de bal. Met opzet legt Tarchiani zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tarchiani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tarchiani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Godfred is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Godfred wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Łojek kopt de bal weg. Estatzu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinke. Vinke krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bojenco rent richting de bal. Bojenco speelt de bal door. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ... Maze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Nyíregyháza FC 1:0

19e minuut.
Valle is nu in balbezit. Valle geeft een lange en hoge pass. Bojenco kopt de bal weg. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Godfred is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Nyíregyháza FC 2:0

22e minuut.
Paraviso met een sublieme pass. Bojenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojenco passt de bal met de wreef. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio schiet op doel. Maze kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Estatzu is nu in balbezit. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinke onderschept slim de pass. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu schiet op doel. Sancho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lemnaru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bustillos speelt de bal door. Klungelig pakt Łojek de bal. Łojek geeft de bal voor. Estatzu springt en kopt de bal. Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bilginer probeert naar een medespeler te passen. Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bojenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojenco geeft een lange en hoge pass. Marcovecchio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Veskioja krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Słoma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cogliandro is nu in balbezit. Estatzu verovert de bal door een tackle van achteren. Estatzu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 50%, Nyíregyháza FC 50%.
Athlone Town A.F.C. - Nyíregyháza FC 2:0

50e minuut.
Paraviso passt de bal in één keer door. Marcovecchio is nu in balbezit. Marcovecchio passt de bal zonder na te denken. Godfred rent richting de bal. Godfred draait met de bal, schiet en ... Maze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bojenco verovert de bal door een tackle van achteren. Bilginer probeert naar een medespeler te passen. Marcovecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ... Maze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Nyíregyháza FC 3:0

88e minuut.
Cogliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cogliandro geeft een lange en hoge pass. Bojenco rent richting de bal. Bojenco geeft een lange en hoge pass. Godfred krijgt zijn hoofd ertegen. Maze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 58%, Nyíregyháza FC 42%.
Athlone Town A.F.C. - Nyíregyháza FC 3:0